Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Анонс подій

№6(29)(2014)

2-3 липня

Четвертий Всесвітній конгрес щодо довгострокових угод про постачання газу
Берлін, Німеччина

Конференція допоможе усвідомити, якими інструментами, котрі дійсно працюють та перевірені на практиці, сьогодні може скористатись газова індустрія. Крім того, завдяки цьому заходу у вас буде можливість краще розуміти особливості газових угод, обговорити спірні питання щодо умов поставок.
Ця конференція залишається єдиним заходом, що приділяє увагу розгляду важливих питань, пов’язаних з газовою індустрією. Більше того, вона надасть вам поради, яким чином проводити перемовини та переглядати умови довгострокових угод з постачання газу, користуючись перевіреними стратегіями і методами, застосованими лідерами ринку.

13-16 липня

Друга Міжнародна конференція з питань вразливості бізнесу, аналізу і менеджменту ризиків та шостий Міжнародний симпозіум щодо моделювання та аналізу чинників невизначеності
Ліверпуль, Великобританія

Цей захід надає можливість обмінятись знаннями й досвідом у сфері кількісної оцінки, зменшення та управління ризиками й невизначеністю, а також
прийняття рішень.
Мета цього заходу – науково-практичні винаходи, розробки, синергія теорії та практики.
Основні проблеми при розробці рішень виникають через складнощі, заплутаність і міждисциплінарний характер цих проблем та потребують проведення вичерпного аналізу, кількісної оцінки, класифікації, ефективної обробки відомостей та врахування факторів невизначеності.

14-15 липня

Форум з питань аудиту дистриб’юторів у галузі біотехнологій та біопромисловості
Філадельфія, штат Пенсильванія, США

Моніторинг внутрішніх процесів заради забезпечення прозорості діяльності дистриб’юторів, виявлення й оцінка ризику та досягнення операційної синергії.
Захід збере разом керівників вищого рівня у сфері управління ланцюгом поставок, щоб обговорити важливі питання, а також розробити інноваційні рішення.
Цей форум надасть можливість зрозуміти роль, ефективність аудиторських перевірок, що надають достовірну інформацію про дистриб’юторів третіх сторін, а також висвітлить, яким чином досягти прозорості та відповідальності дистриб’юторів за їх операції, яким чином збудувати довготривалі та стійкі відносини з ними.
Запрошуються фахівці, залучені до таких галузей діяльності, як копмлаєнс,
внутрішній аудит, торгівля, юридичні питання, закупівля, ланцюг постачання, менеджери по роботі з клієнтами, стандарти якості, фінансові питання.
Цей захід також буде корисним для постачальників технологій, аудиторських компаній та консультантів з комплаєнсу, які надають послуги вищезазначеній аудиторії.

23-26 липня

П’ята Міжнародна конференція з питань страхування та управління ризиком
Шеньчжень, Китай

Ця конференція – унікальна міжнародна подія у сфері страхування і ризик-менеджменту. Відвідувачі матимуть можливість почути доповіді провідних ораторів, обмінятись ідеями з відомими міжнародними дослідниками, презентувати свої винаходи та ознайомитись з останніми науковими і практичними розробками у сфері страхування, ризик-менеджменту та актуарної науки.

24-27 липня

Всесвітня наукова конференція з питань бізнесу, інформаційних систем, менеджменту, економіки і наукових досліджень
Токіо, Японія

Оскільки світ бізнесу є різноманітним, основна мета конференції – надати можливість вченим і професіоналам з різних сфер бізнесу спілкуватись та обмінюватись своїм досвідом і знаннями.

27 липня - 1  серпня

Міжнародна конференція в азіатсько-тихоокеанському регіоні – Урочиста конференція та виставка, присвячені дослідженню поновлювальних джерел енергії, у співучасті з Міжнародною асоціацією з питань сонячної енергії (ISES)

Токіо, Японія

Значення технологій використання поновлювальних джерел енергії зросло з початку ХХІ століття та продовжує зростати протягом цього століття.
Щорічне гасло конференції – «Новітні технології для стійкого розвитку». Багато видатних експертів та організацій, сфера діяльності яких пов’язана з поновлювальними джерелами енергії, входять до складу Організаційного комітету конференції або належать до наукового середовища, чи працюють у промисловості, або є представниками уряду, не тільки в Японії, а й у різних країнах світу.
У світі все більше зростає очікування, що поновлювальні джерела енергії вирішать критичні питання енергоресурсів та збереження навколишнього
середовища. Відповідно до деяких довгострокових планів, поновлювальні джерела енергії можуть задовольнити енергетичні потреби до 2050 року. Це має поставити їх такий самий рівень важливості, як і традиційні.
У цей важливий момент в історії запрошуємо вас зробити свій внесок до прогресу технологій використання поновлювальних джерел енергії. На цій конференції ви можете дізнатись про останні найсучасніші технології.

30-31 липня

Друга Всесвітня конференція з питань фінансів і бухгалтерського обліку (GCFA)
Сінгапур

Бухгалтерський облік та фінанси – міжнародна мова бізнесу. Ознайомившись із найсучаснішими дослідженнями та нововведеннями, поспілкувавшись з іншими професіоналами, ви матимете шанс встановити та побудувати професійні взаємовідносини.
Ця міжнародна конференція з питань фінансів, що досягла високого рівня конкурентоспроможності, завжди привертає увагу талановитих науковців, дослідників і вчених, доповіді яких охоплюватимуть такі теми, як: корпоративні фінанси, ціноутворення активів, фінансове посередництво та методи бухгалтерського обліку.
Що ви можете очікувати від цієї події?
Багато можливостей для взаємодії та пошуку нових напрямів у площині фінансової звітності та бухгалтерського обліку.
Наукова програма, що включатиме понад 100 презентацій провідних дослідників і практиків.
Можливість відвідати окремі засідання, присвячені втіленню у практику найсучасніших інновацій.
Спеціальні пленарні засідання включатимуть теми про східну і західну науку та практичне співробітництво.
Бесіди протягом дня про шляхи поширення досліджень, бізнес-мислення та прикладні дослідження.
Дві нагороди будуть вручені:
– за найкраще наукове дослідження;
– за найкраще дослідження студента.

3 серпня

19-тий Щорічний науково-дослідницький симпозіум з етичних аспектів бухгалтерської справи
Атланта, США

Спонсор заходу – Комітет з етики та професіоналізму Американської асоціації бухгалтерів (AAA), який зобов’язаний, крім іншого, «підтримувати етичну освіту та проведення наукових досліджень в університетах, а також сприяти тому, щоб етичній поведінці та навчанню бухгалтерській справі надавалось більшого значення». Етика бухгалтерського обліку та професійна відповідальність вважаються суттю професійного обов’язку, який полягає в тому, щоб служити громадським інтересам та користуватись довірою суспільства. Наукові дослідження відіграють важливу роль у дослідженні причин і наслідків порушення етичних норм та/або аналізі невдалих випадків на системному, організаційному та індивідуальному рівнях. Ми можемо наповнити і збагатити нашу роботу численними науковими методами й теоретичними парадигмами.

3-7 серпня

Міжнародна конференція з питань бізнесу
Сан-Франциско, Каліфорнія, США

Дізнайтеся з власного досвіду про культуру, історію та місцеву кухню багатьох унікальних кварталів Сан-Франциско. Відвідайте відомий «Рибацький причал», з якого відкривається приголомшуючий вид на міст «Золоті ворота». Здійсніть поїздку на фунікулері. Підніміться на «Телеграфний пагорб», щоб оглянути «Місто біля бухти».
Ця бізнес-конференція надасть можливість представникам на­укової спільноти, фахівцям і керівникам представити свої дослідницькі роботи, що висвітлюють різні аспекти бізнесу. Серед тем заходу: бухгалтерський облік, проведення аудиту, банківська справа, навчання діловодству, ділова етика, системи комерційної інформації, торговельне право, комп’ютерні інформаційні системи, Інтернет-торгівля, економіка, політика в галузі енергетики, інженерія, фінанси, людські ресурси, інформаційні системи, міжнародний бізнес, міжнародні розробки та використання енергоресурсів, менеджмент, маркетинг, управління ланцюгами поставок тощо.

4-5 серпня

Дев’ята Щорічна міжнародна науково-дослідницька конференція з питань бізнесу
Лондон, Великобританія

Ця міжнародна конференція запрошує до участі наукових діячів, вчених і професіональних дослідників, щоб обмінятися своїми знаннями, розробками і винаходами у сфері бухгалтерського обліку, банківської справи, економіки, фінансів, менеджменту й маркетингу.

4-6 серпня

Семінар з питань внутрішнього аудиту процесу злиття і поглинання підприємств
Лондон, Великобританія

Розкрити та визначити роль внутрішнього аудиту процесу поглинання та злиття підприємств:

  • навчитись застосовувати досвід та знання внутрішнього аудитора у ширшому контексті;
  • сприяти економічному розвитку компанії, покращити її ефективність завдяки своєчасному виявленню потенційних проблем на всіх етапах процесу злиття та поглинання підприємства;
  • зробити внутрішній аудит прозорішим у компаніях, які залучені до процесу поглинання або злиття;
  • уникнути неприємних сюрпризів, які можуть з’явитись тільки після того, як процес злиття або поглинання завершений.

Роль внутрішнього аудиту може позитивно вплинути на якість ризик-менеджменту протягом процесу злиття і поглинання під час проведення комплексної перевірки юридичного статусу і фінансового положення підприємства та надання експертної оцінки щодо інтеграції бізнес-процесів. Учасники семінару дізнаються про складові частини цього процесу. Крім того, внутрішні аудитори і ризик-менеджери дізнаються, яким чином фахівці з аудиту та ризик-менеджменту можуть підвищити ефективність не тільки самого процесу злиття або поглинання, а й усього підприємства.

7-8 серпня

Щорічна міжнародна конференція з питань бізнесу та соціальних наук
Париж, Франція

Мета цієї міжнародної зустрічі – поєднати академічні та практичні знання завдяки залученню до співучасті в цьому заході науковців, професіоналів і вчених, які матимуть можливість обмінятись своїм досвідом, новими ідеями і результатами досліджень щодо широкого кола аспектів бізнесу й соціальних наук.
Теми конференції: бухгалтерський облік, банківська справа, фінанси, економіка, менеджмент, маркетинг, Інтернет-торгівля, бізнес-етика, економетрія та підприємницька діяльність.

13-15 серпня

Міжнародна конференція з питань фінансів та економіки
Мюнхен, Німеччина

Ця конференція, яку організовує Lupcon Center for Business Research, буде присвячена питанням, пов’язаним зі сферою фінансів та економіки, надасть можливість знайти міжнародних партнерів для майбутньої співпраці й поділитись результатами поточних досліджень.


Додати коментар


Захисний код
Оновити

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%