Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

В Аграрному фонді проведуть фінансовий аудит

П'ятниця, 27 лютого 2015 13:35

Протягом двох тижнів в ПАТ «Аграрний фонд» має розпочатися фінансовий аудит, який був ініційований Міністерством аграрної політики та продовольства України. Про це повідомив Голова правління «Аграрного фонду» Андрій Радченко, пише прес-служба Мінагрополітики.

Він зазначив, що наразі йдуть перемовини про проведення аудиту однією з провідних компаній  «великої четвірки». Мова про такі аудиторські компанії як:  PricewaterhouseCoopers, Deloitte, Ernst & Young, KPMG. «Зараз йдуть переговори, і я сподіваюсь, що вже протягом двох тижнів аудит розпочнеться, а перші його результати будуть за два місяці. Сьогодні якраз зручний час для проведення аудиту: маємо фінансовий звіт щодо діяльності товариства, змінено керівництво», - додав Андрій Радченко.

Керівник ПАТ «Аграрний фонд» зауважив, що найближчим  завданням для нього є реформування внутрішніх бізнес-процесів компанії та перетворення її на публічну та відкриту для всіх учасників аграрного ринку.

«Ринок не дарма говорив про компанію, як про «чорну скриньку», оскільки фонд фактично не мав комунікації з учасниками. Раніше стратегічні цілі, плани фонду ніхто не озвучував. Внутрішні бізнес-процеси також потребують реформування. Плануємо зробити компанію доступною, публічною та зрозумілою», - наголосив Андрій Радченко.  Він пообіцяв, що найближчим часом буде розроблена довгострокова стратегія роботи ПАТ «Аграрний фонд», що дозволить ефективніше працювати.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%