Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Ernst&Young проведе аудит «Київзеленбуду»

Вівторок, 26 травня 2015 14:05

Українське представництво однієї з найбільших у світі аудиторських компаній «Ernst&Young» перевірить діяльність комунального об'єднання «Київзеленбуд». Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Дмитро Білоцерківець, пише Forbes.

«Мер Києва Віталій Кличко дав завдання зробити прозорою і відкритою діяльність всіх структурних ланок міської влади. Тому ми залучаємо міжнародні авторитетні компанії для виконання таких завдань. Мета перевірки – це аналіз основних статей фінансової звітності та повноцінний аудит «Київзеленбуду». Крім цього, дуже важливою буде допомога авторитетної компанії в плані рекомендацій: як вибудовувати господарські процеси комунального об'єднання у світлі протидії корупції та шахрайству», – зазначив директор департаменту.

Він додав, що аудиторська перевірка триватиме близько 3 тижнів. Зокрема, фахівці компанії проведуть співбесіди зі співробітниками комунального об'єднання з метою розуміння процесу підготовки фінансової звітності та бізнес-процесів. Також буде проведено аналіз системи оподаткування та основних статей фінансової звітності, обговорення бізнес-процесів для виявлення ризиків шахрайства.

Як запевняє столична влада, послуги компанії – безкоштовні.

Нагадаємо, «Ernst&Young» зі штаб-квартирою в Лондоні входить до четвірки найбільших аудиторських компаній і має високий авторитет у світі.

Як зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, подібні перевірки діяльності проводяться у всіх підприємствах житлово-комунального господарства столиці.

«Ми вже провели аналіз економічної та фінансової роботи 63 комунальних підприємств, що обслуговують житлові будинки. Внаслідок чого ми оптимізували роботу галузі і фактично врятували систему надання житлових послуг від банкрутства. Зараз починається аудит «Київенерго», який дасть нам можливість перевірити принципи формування тарифу, а також його прозорість», – зазначив він.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%