Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Висунення київських аудиторів на з’їзд провалено

Четвер, 12 січня 2017 12:54

Скасовані результати зборів аудиторів Києва та Київської області у делегати всеукраїнського з'їзду аудиторів. Оголошені повторні збори, дата з'їзду перенесена

На позачерговому засіданні Аудиторської палати України (11 січня 2017 р.) скасовані результати регіональних зборів аудиторів м. Києва та Київської області, які відбулися 21 грудня 2016 р. -- не визнано обрання 125 делегатів на з'їзд аудиторів України. Збори київських аудиторів з висуненням делегатів на всеукраїнський з'їзд аудиторів будуть проведені повторно 28 січня, у зв'язку з цим перенесена й дата проведення з'їзду – з 25 лютого на 2 березня.

Основні причини визнання голосування на зборах київських аудиторів недійсним (брало участь 380 фахівців) – допущені технічні помилки у процесі проведення голосування, що призвело до різночитання результатів. Фактично за право бути делегованими на з'їзд боролися аудитори, включені в 3 конкуруючі списки. Полемічне питання, чи набрав список переможців більшість голосів, стало основною точкою спотикання.

Також члени АПУ прийняли рішення провести повторне висунення делегатів на з'їзд у новому виборчому форматі. Голосування списками скасовано, 28 січня буде проведено відкрите голосування по кожному з кандидатів. Обраними вважатимуться кандидати у делегати з'їзду, які наберуть більшість голосів.

Нагадаємо: на з'їзді аудиторів обиратиметься новий склад АПУ. Висунення на з'їзд аудиторів в інших регіонах України пройшли без збоїв.

Голова АПУ Олексій Гачковський так прокоментував вчорашні рішення:

«На мій погляд, це схоже на гру в наперстки. Думка 192 аудиторів, більшості з тих, хто приймав участь у голосуванні 21 грудня, фактично не враховано, і в цих рішеннях полягає лише намір певних груп впливу переграти все по-новому. З формальним посиланням на те, що підсумки зборів можуть бути оскаржені зацікавленою стороною. Хоча й сьогоднішнє рішення може бути з таким же успіхом оскаржене. Хоч я і не згоден з таким рішенням палати, особисто я його оскаржувати не буду.

З точки зору чистоти процесу голосування за кожного кандидата – чудова норма. Але я намагався пояснити своїм колегам, членам палати, що технічно здійснити таке голосування буде дуже складно. На з'їзд мають бути висунуті 125 кандидатів, охочих буде, за моїми прикидками, щонайменше 200-250, обмежень ніяких немає, участь можуть взяти хоч всі 1250 аудиторів київського регіону. Але візьмемо по мінімуму – 200, з яких треба відібрати 125. В кращому разі на кожного піде по 3 хвилини. 600 хвилин – це 10 годин роботи. Если вы любите смотреть на секс настоящих лесбиянок, то советуем вам пройти на наш сайт, так как тут трах этот показан только в самом лучшем качестве. Мы покажем самых роскошных женщин в лесби эротика https://lesbihd.com/erotika . Переходите по ссылке и вы увидите, как такие сучки вылизывают письки друг дружке и мастурбируют их, а потом как эти красотки трахаются с разными страпонами и большими самотыками, чтобы кончить.

Є інший варіант – бюлетені, таємне голосування. Теж повинна бути проведена серйозна підготовка – реєстрація, підготовка бюлетенів для близько 400 учасників, яким доведеться почекати, поки бюлетені підготують, роздрукують, підпишуть, проштампують... тобто, є великий ризик, що і в першому, і в другому випадках багато учасників зборів просто їх покинуть. На мою думку, наші вельмишановні аудитори, члени аудиторської палати настільки заплуталися у своїх бажаннях переграти результати зборів 21 грудня, що не вбачають навіть потенційних технічних проблем».

Подробиці про позачергове засідання АПУ – незабаром на сайті «Незалежного Аудитора»

 

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%