Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Кількість перевірок підприємців буде впорядкована в залежності від виду діяльності

Середа, 20 листопада 2013 15:10

Підготовлено законопроект

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України пропонує впорядкувати кількість перевірок, що здійснюються Держспоживінспекцією України, залежно від ступеня ризику і критеріїв, за якими цей ризик оцінюється. Мінекономрозвитку підготувало проект відповідної Постанови Кабінету Міністрів України, про це повідомив заступник директора департаменту розвитку торгівлі Мінекономрозвитку Сергій Литвиненко, передає прес-служба відомства.

Цей документ, за словами експерта Мінекономрозвитку, дозволить суттєво зменшити регуляторне навантаження на бізнес, спростить порядок організації та періодичність здійснення планових заходів державного нагляду, що сприятиме підвищенню ефективності співпраці Держспоживінспекції із суб’єктами господарювання.

«Прийняття Постанови, розробленої Міністерством, забезпечить більш ефективну реалізацію прав споживачів, упереджатиме потрапляння небезпечних, неякісних, фальсифікованих або контрафактних товарів на споживчий ринок і при цьому не буде додатково навантажувати підприємців», - упевнений Сергій Литвиненко.

Проект Постанови, пояснювальна записка до нього та аналіз регуляторного впливу розміщено на веб-сайті Мінекономрозвитку у розділі «Обговорення проектів документів». Зауваження та пропозиції до проекту Постанови приймаються впродовж одного місяця з дня оприлюднення проекту.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%