Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Лоукостер Wizz Air відкрив новий міжнародний рейс до України

Середа, 14 листопада 2018 10:38

13 листопада вперше в історії міжнародного аеропорту Харків відкрилося регулярне авіасполучення з Великою Британією. Угорський лоукостер Wizz Air запустив рейс за маршрутом Харків-Лондон.

Про це повідомила прес-служба аеропорту.

Перельоти здійснюються тричі на тиждень: щовівторка, четверга і суботи. За деякими тижнями - два рази, крім четверга. Час вильоту з Харкова - 13:15. Час у шляху складає 3 години 55 хвилин.

Вартість в одну сторону без багажу починається від 609 грн. Перельоти в Лондон - вже п'ятий з шести нових напрямків, які авіакомпанія Wizz Air відкриває спільно з аеропортом Харків в 2018 році. До цього відкрилися регулярні рейси в Дортмунд, Катовіце, Гданськ і Вроцлав. Шостим напрямком стане Відень, куди з Харкова можна буде літати вже з 25 листопада 2018 року.

Wizz Air - один з найбільших лоукостерів Європи. Виконує рейси більш ніж за 600 маршрутам з 27 баз, поєднуючи 145 напрямків у 44 країнах. Флот авіакомпанії складається з 89 літаків Airbus.

За підсумками перших семи місяців (січень-липень) 2018 року Wizz Air перевіз на українському маршруті понад 700 тис. пасажирів, що вдвічі перевищує показник минулого року.

Цього року з України відкрито 13 нових напрямків, включаючи рейси в Катовіце, Гданськ, Дортмунд, Лондон Лутон, Лісабон, Таллінн, Франкфурт, Берлін Шонефельд і Відень.

До кінця року почнуться польоти літаків лоукостера зі Львова у Франкфурт-Хан - з 14 грудня щопонеділка і п'ятниці, а з 2019 року - щосереди і неділі.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.2%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.9%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.4%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%