Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Мінфін не планує докапіталізацію держбанків

Понеділок, 20 квітня 2015 13:23

Міністерство фінансів України не планує проводити докапіталізацію державних банківських установ. Про це в ході брифінгу заявив перший заступник міністра фінансів України Ігор Уманський, передає РБК-Україна.

«Щодо капіталізації, то ви знаєте, що за результатами як по «Эксиму», «Ощад» («Ощадбанк» і «Укрексімбанк»), так і по «Укргазбанку» за результатами діяльності за минулий рік були проведені відповідні аудити. Вони були подані, в тому числі в НБУ та Міністерства фінансів. Згідно із законом про державний бюджет, ми як Міністерство фінансів є тією особою, яка від держави подає рішення в уряд і докапіталізацію цих банків ми вже провели. Совершить в Поинт Лото вход – заманчивое предложение, поскольку казино дарит крутые бонусы (без вейджера!) на успешную игру в гривнах. Также здесь поддерживается бесплатный режим, доступный всем посетителям. Для тестирования представлены лучшие разработки Amatic, Booongo, Endorphina и других известных на рынке провайдеров. Єдине питання з «Укргазбанком» - ми брали два рішення щодо докапіталізації: перше щодо безпосередньо результатів діяльності і друге рішення - у зв'язку з операцією по банку «Київ». Зараз ми не розглядаємо питання щодо додаткової докапіталізації цих трьох державних банків», - заявив Уманський.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%