Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Міністерство фінансів випустить додаткові ОЗДП, щоб технічно завершити реструктуризацію зовнішнього державного боргу України

Четвер, 28 квітня 2016 10:28

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ. Про це повідомляє Урядовий портал.

27 квітня за пропозицією Міністерства фінансів Уряд підтримав рішення здійснити додатковий випуск і розміщення облігацій зовнішніх державних позик (ОЗДП) України 2015 року та державних деривативів. Додатковий випуск цих ОЗДП дозволить завершити технічні питання реструктуризації зовнішнього державного боргу України, яка була здійснена в листопаді 2015 року.

Міністерство фінансів активно працює над оздоровленням системи державних фінансів та зменшенням боргового навантаження на державний бюджет. З цією метою у минулому році Міністерство фінансів успішно провело реструктуризацію 13 з 14 серій облігацій зовнішніх державних позик та гарантованих державою єврооблігацій, що входили до периметру реструктуризації державного та гарантованого державою боргу.

Для остаточного завершення реструктуризації державного та гарантованим державою боргу в України залишилося зобов’язання здійснити додатковий випуск нових облігацій та державних деривативів для держателів старих облігацій на загальну суму близько 430,6 млн. дол. США.

Рішенням Уряду за пропозицією Мінфіну затверджуються умови додаткового випуску і розміщення облігацій зовнішніх державних позик України 2015 року та умови випуску і розміщення державних деривативів. Таким чином, єдиним не врегульованим державним боргом залишається так званий - «російський борг» в сумі 3 млрд. дол. США.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%