Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

В термінал у Миколаївському порту інвестували 180 млн доларів США

Четвер, 16 червня 2016 12:15

МІНІСТЕРСТВО ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ.Про це повідомляє Урядовий портал.

Транснаціональна компанія Bunge інвестувала 180 млн. доларів в будівництво виробничо-перевантажувального комплексу, який включає завод з виробництва рослинної олії, термінал з перевалки олії і розширені потужності зернового терміналу.

Офіційне відкриття терміналу відбулося 15 червня 2016 року за участі Президента України Петра Порошенка. Міністерство інфраструктури представляли Перший заступник Міністра інфраструктури України Євген Кравцов та заступник Міністра інфраструктури України Надія Казначеєва.

«Відкриття нового виробничо-перевантажувального комплексу, до якого входить один з найбільших в Україні заводів з виробництва рослинної олії, масляний термінал і розширені потужності зернового терміналу, є найбільшою на сьогоднішній день американською інвестицією в сільське господарство України. Ми раді довірі інвестора державі та розміщенню потужностей саме на території Миколаївського морського торгового порту. Переконані, що це початок нашої співпраці з компанією Bunge у портовій інфраструктурі - вже обговорюємо нові плани та інвестиції», - заступник Міністра інфраструктури України Надія Казначеєва.

Нагадаємо, що 10 червня Міністерство інфраструктури розпочало підготовку до реформування морської галузі, результатом якої має стати створення Морської адміністрації України та перегляд функціонування портів.

«Ми розпочинаємо реформи і для нас вкрай важливими моментами є конкурентоспроможність наших портів та залучення інвестицій для розвитку їх інфраструктури. Відкриття виробничо-перевантажувального комплексу в Миколаївському порту – це одна з перших хороших новин у цьому напрямку», - зазначив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%