Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Столичний центр зайнятості навчатиме безробітних дорожче за Могилянку

Вівторок, 24 січня 2017 14:28

Київський міський центр зайнятості Міністерства соціальної політики України 19-20 січня уклав низку угод про послуги з підвищення кваліфікації безробітних на загальну суму 4,40 млн грн., пише видання Finance.ua.  

Вартість кожної з укладених угод становить 199 999,99 грн. Це лише на одну копійку менше від порогу в 200 тис грн., після якого замовник мав би проводити відкриті торги зі щонайменше двома учасниками. Зменшення очікуваної ціни закупівлі нижче порогу дозволило центру проводити закупівлі, укладаючи угоди з непрозоро обраними підрядниками без аукціонів.

При цьому сам предмет закупівлі замовник виклав як «Конкурсний відбір навчальних закладів».

ТОВ «Інститут післядипломної освіти «Укрстено» Тетяни Зінченко, Зінаїди Валах і Дмитра Валаха отримало замовлень на 2,8 млн грн.

Найдорожчою виявилась підготовка однієї особи за напрямком «Дизайн інтер’єру, меблів та ландшафту» – 3 986 грн на місяць.

ТОВ «Вищий навчальний заклад «Київський університет ринкових відносин» Інни Гарькавої, Володимира Володимировича, Дениса Володимировича та Ірини Вікторівни Черевань відписали ще 1,60 млн грн.

Цього разу найдорожчим виявилось навчання за напрямком «Правове та фінансове забезпечення діяльності суб’єктів підприємництва» – 3 811 грн за місяць.

Усі напрямки навчання безробітних коштують до чверті дорожче від вартості навчання у бакалавраті Києво-Могилянській академії за напрямками «Менеджмент», «Фінанси, банківська справа та страхування» і «Маркетинг», яка становить 26 тис грн. за академічний рік, або 2 889 грн. за місяць.

Натомість освіта в галузі інформаційних технологій в академії коштує ще дешевше – 24 тис грн. за академічний рік, або 2 667 грн. за місяць.

Київський міський центр зайнятості з 2011 року очолює Віктор Сухомлин, який працює в системі Держслужби зайнятості з 2008 року.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%