Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Чому варто інвестувати в ПАММ-рахунки?

Вівторок, 21 лютого 2017 11:00

Ви напевно знаєте про те, що заощадження можна використовувати більш ефективно, ніж відкладати їх на «чорний» день. Так, щоб вони працювали і приносили додатковий дохід. Але чи можете ви собі уявити, що для цього нічого не потрібно робити? І йдеться не про пересічні банківські депозити, ставки за якими практично не покривають інфляцію. Вже майже 9 років на ринку фінансових послуг представлено інвестиційний продукт, який підтвердив свою ефективність – це сервіс ПАММ-рахунків. Ми спробували зрозуміти, в чому полягає феномен його популярності і чому цей варіант вкладення коштів прийнятний для будь-якого пересічного вкладника, пише Finance.ua.

Що таке ПАММ і з чим його їдять

Сервіс ПАММ-рахунків розробила і вивела на ринок компанія Альпарі 2008 року. На сьогоднішній день торговий обіг сервісу становить $157 мільярдів, а кількість керівників є найбільшою в Росії і країнах СНД. За розробку ПАММ-рахунків Альпарі була відзначена численними міжнародними фінансовими нагородами за внесок в розвиток інвестиційних сервісів, як краща програма управління капіталом і багатьма іншими. Незважаючи на те, що зараз практично всі найбільші форекс-компанії пропонують свої аналоги такого способу інвестування, результати незалежної аудиторської перевірки досі має лише Альпарі.

Принцип роботи сервісу надзвичайно простий: інвестори отримують прибуток від операцій на фінансових ринках, але при цьому не витрачаючи час на самостійну торгівлю, а передають свої кошти в управління досвідченим трейдерам. Керівники, зі свого боку, отримують винагороду за успішні угоди. Інвестору потрібно лише вибрати відповідний стиль управління рахунком – агресивний (високоприбутковий, але більш ризиковий) або консервативний (пріоритет в мінімізації ризиків). Зробити це можна за допомогою докладного рейтингу ПАММ-рахунків на сайті Альпарі. У ньому зазначені всі характеристики, які посприяють вибору керівника: графік прибутковості, вік ПАММ-рахунку, його ефективність і багато інших. Додатково варто зазначити, що, крім інвесторів, свої кошти в рахунок вкладає і керівник.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%