Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Ахметов за рік став вдвічі багатшим – Forbes

Вівторок, 21 березня 2017 10:32

До рейтингу найбагатших людей світу, який склало американське видання Forbes, потрапили українські бізнесмени Рінат Ахметов, Геннадій Боголюбов, Юрій Косюк, Костянтин Жеваго, Ігор Коломойський і Віктор Пінчук, пише ЕП.

Донецький бізнесмен Рінат Ахметов піднявся з 771-го місця, яке він посідав в минулому році, на 359-те - його статки збільшилися вдвічі - з 2,3 мільярда доларів до 4,6 мільярда доларів.

Дніпропетровські бізнес-партнери Геннадій Боголюбов і Ігор Коломойський опинилися на 1468-му та 1795-му місцях зі статками у 1,4 млрд і 1,1 млрд доларів. У торішньому рейтингу вони поділили 1367-ме місце із статками по 1,3 мільярда доларів кожний.

Аграрій Юрій Косюк опинився на 1678-му місці зі статками у 1,2 млрд доларів. Минулого року він займав 1694 місце зі статком 1 мільярд доларів. 1678-й рядок з Косюком ділить полтавський бізнесмен Костянтин Жеваго, його статки також оцінюються в 1,2 млрд доларів.

Віктор Пінчук перебуапє на 1795-му місці зі статками в 1,1 мільярда доларів. Рік тому він опинився 1476-му місці зі статком 1,2 мільярда доларів.

1pp

Найбагатшою людиною на планеті є Біл Гейтс - його статки оцінюються в 86 мільярдів доларів. За рік вони збільшилася на 11 мільярдів.

Раніше повідомлялося, що Рінат Ахметов – єдиний з українців, хто потрапив у рейтинг мільярдерів за версією видання "Bloomberg".

Після цього група "Метінвест", яка належить йому, заявила про повну втрату контролю над роботою всіх своїх активів на захопленій частині сходу України.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%