Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

ЗМІ: Манафорт отримав $1,2 млн від Партії регіонів

Середа, 12 квітня 2017 19:34

Колишній глава передвиборного штабу президента США Дональда Трампа, екс-політтехнолог Віктора Януковича Пол Манафорт отримував гроші по амбарний книзі Партії регіонів. Як повідомляє агентство The Associated Press, на рахунки консалтингової фірми Манафорта в США було переведено щонайменше 1,2 млн доларів, інформує «Кореспондент».

«У серпні з'явилася рукописна книга в Україні, де позначені доларові суми і дати поруч з ім'ям Пола Манафорта, який був тоді керівником кампанії Трампа. Українські слідчі назвали це доказом непублічних виплат від проросійської політичної партії (Партії регіонів, - ред.) І частиною більш масштабної корупційної схеми при колишньому президенті», - йдеться в повідомленні.

Звіти, які опинилися в розпорядженні агентства, включають платежі 2007 року і 2009 років - на рахунки консалтингової фірми Манафорта в США було переведено щонайменше 1,2 млн доларів.

«Це включно з платежами в 2007-му і 2009 роках, що є першим доказом отримання фірмою Манафорта... деяких коштів, про які йдеться в так званій чорній бухгалтерії», - повідомляє агентство.

У заяві, яку Манафорт направив AP, він не заперечує, що його фірма отримувала гроші, але вказує, що всі транзакції були «законною оплатою роботи політичного консультанта».

Раніше Манафорт назвав брехнею інформацію, яка опублікована Associated Press, про нібито укладення контракту на суму 10 млн доларів на рік з ним з метою «просування інтересів уряду президента Росії Володимира Путіна».

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%