Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Послу України у Відні держава винаймає 135-метрову квартиру за 2 тис євро

Понеділок, 24 квітня 2017 14:31

Надзвичайний і повноважний посол України в Австрії Олександр Щерба проживає у Відні в орендованій квартирі, яка оплачується з бюджетних коштів. Про це йдеться у відповіді Міністерства закордонних справ України на інформаційний запит "Українських Новин".

Посольство України в Австрії орендує для свого керівника квартиру, площею 134 квадратних метра. Вартість оренди, згідно з договором, становить 27 747 доларів США в рік, або 2 тис. євро на місяць.

2n

За даними сервісу booking.com на сьогодні порядок цін квартир Відня при довгостроковій оренді становить 400-1000 євро на місяць. 400 євро - це однокімнатна квартира за межами Грютеля, зі зручностями, неподалік від метро, ​​площею близько 40-50 кв.м. 1000 євро - трикімнатна квартира в центрі, зі зручностями, загальною площею близько 100 кв.м. При зазначенні вартості оренди у Відні не враховуються комунальні платежі і податки, які, як правило, додають до ціни 50%.

Олександр Щерба перебуває на посаді Надзвичайного і повноважного посла України в Австрії з 17 жовтня 2014 року. На дипломатичній службі перебуває з 90-х років, коли працював аташе і третім секретарем в посольстві України в ФРН разом з нинішнім Міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним. У 2000-х роках працював спічрайтером Міністра Анатолія Зленка і радником Посльства у Вашингтоні. Пізніше був радником кандидата в президенти Арсенія Яценюка, посланником з особливих доручень МЗС України, радником віце-прем'єра Сергія Арбузова.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%