Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Понад 130 тисяч клієнтів «Київоблгазу» оцінили переваги онлайн сервісу «Особистий кабінет»

Четвер, 11 травня 2017 13:55

Для зручності та комфорту споживачів газу Київської області майже два роки діє онлайн сервіс «Особистий кабінет» на сайті 104.ua. За цей час близько 17% клієнтів ПАТ «Київоблгаз», а це понад 130 тис. споживачів, вже зареєструвалися на веб-ресурсі та змогли оцінити переваги його використання. Зокрема, за допомогою «Особистого кабінету», вони можуть за лічені хвилини передати показання лічильника та отримати всю інформацію про стан особового рахунку, пишуть Українські Новини.

Найпопулярнішою функцією "Особистого кабінету" є передача показань лічильника. Більша частина із зареєстрованих клієнтів обирають для передачі показань саме "Особистий кабінет", оскільки це займає менше хвилини та є абсолютно безкоштовним. Наприклад, минулого місяця з допомогою цього сервісу понад 100 тисяч споживачів передали дані про своє споживання газу. Показання лічильників одразу потрапляють до автоматизованої бази, що дозволяє уникнути людського фактору при їх обробці. Окрім того, в "Особистому кабінеті" споживач може побачити поточний баланс,  а при бажанні – завантажити рахунок.

"Особистий кабінет - це такий собі профіль споживача, який дозволяє йому повністю керувати своїм особовим рахунком, – розповідає  начальник клієнтського сервісу ПАТ "Київоблгаз"  Інна Фудар, - з його допомогою клієнт має змогу вирішити безліч питань дистанційно, без відвідування офісів компанії".

Щоб стати користувачем "Особистого кабінету", потрібно лише зареєструватися на сайт 104.ua. Для цього знадобиться: номер особового рахунку, сума останньої оплати, контактний телефон та е-mail. Якщо при реєстрації або використанні сервісу виникли технічні проблеми, про них необхідно повідомити на  службу підтримки за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Додамо,  ПАТ "Київоблгаз" також працює над запровадженням і розвитком й інших дистанційних сервісів, які дозволяють споживачам отримати консультації та вирішити свої питання навіть не виходячи з дому. Зокрема, мова йде про Контакт-центр для телефонних звернень та  цілодобової довідкової інформації та короткий номер 7104, за яким за допомогою смс-повідомлення можна передати показання лічильника або дізнатися про баланс за особовим рахунком.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%