Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Тенденція до ослаблення долара США зберігається, - аналітик

П'ятниця, 19 травня 2017 20:53

Тенденція до ослаблення долара США зберігається. Про це в коментарі РБК-Україна заявив аналітик Альпарі Владислав Антонов.

«У п'ятницю на торгах у Європі на валютному ринку відновилися продажі американського долара. Пара євро/долар відновила всі втрати, понесені в четвер на тлі часткового закриття довгих позицій. Євро вдалося зміцнитися до долара при зростаючої прибутковості американських облігацій», - сказав він.

За словами Антонова, Індекс євро підріс до 102,19 за рахунок крос-пара євро/швейцарський франк, євро/ієна і євро/канадський долар. Пари євро/австралійський долар і євро/фунт знаходяться в бічному тренді. Курс фунт/долар відновився на 75 пунктів, до 1,3019.

Якщо євро з доларом відновив всі втрати, то фунт – на 80%. Якщо покупці зможуть закріпитися вище 1,3050, то тоді на загальному тлі ослаблення долар рушить до рівня 1,3250, зазначив він. Аналітик додав, що золото торгується на рівні $1252 в діапазоні п'яти доларів.

Курс долар/ієна консолідується на рівні 111,40. Обстановка спокійна. Трейдери не скуповують захисні активи, але і не квапляться викуповувати американський долар перед вихідними.

У центрі уваги учасників ринку виступ глави ФРБ Сент-Луїса Джеймса Булларда, індекс впевненості споживачів за травень і звіт Baker Hughes.

«Тенденція до ослаблення долара США зберігається, але не відомо, як поведуть себе американці перед вихідними. На денному періоді по євро покупці налаштовані на зростання до 1,1330. На ньому немає навіть натяків на ослаблення євро. Покупці скасували вчорашнє перекриття денний «свічки», - зазначив аналітик.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.2%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.9%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.4%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%