Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

В Україні розпочав роботу великий імпортер вживаних автомобілів з ЄС

Вівторок, 23 травня 2017 15:43

Група компаній АІС - один з найбільших автомобільних холдингів України виходить на ринок автомобілів з пробігом, імпортованих з Європейського Союзу, пише «Автоконсалтинг».

Група компаній АІС - одна з перших великих національних компаній, яка налагодила офіційні поставки сертифікованих автомобілів з пробігом з ЄС.

Високий попит на вживані автомобілі з ЄС - одна з основних причин, через яку в компанії прийняли рішення займатися новим напрямом бізнесу. На початковому етапі АІС імпортує тільки комерційні автомобілі. Як зазначив директор з маркетингу АІС Сергій Боровик: «Річна обсяг імпорту комерційних вживаних автомобілів перевищує 25 000 од., при тому, що ринок нових комерційних автомобілів становить всього близько 6 000 од. Ми бачимо великий потенціал у розвитку цього сегмента і відсутність професійних операторів, які можуть запропонувати клієнтам послуги високого рівня ».

Модельний ряд, запланований до поставок - найбільш популярні моделі в сегменті вживані комерційні автомобілі наступних марок: VW Caddy, VW Transporter, Renault Kangoo, Renault Trafic, MB Sprinter, MB Vito та ін. до поставки плануються автомобілі віком 3-5 років з відносно невеликим пробігом у відмінному технічному стані.

Закупівля автомобілів здійснюється у найбільших європейських офіційних постачальників. Всі автомобілі без пробігу по Україні.

АІС здійснює операції із закупівлі автомобілів, організації їх доставки, повне митне очищення, передпродажну підготовку і сервісне обслуговування. Автомобілі реалізуються через мережу дилерських центрів АІС по всій території України.

На відміну від сірих імпортерів вживаних автомобілів клієнти Групи компаній АІС при покупці вживаних автомобіля з ЄС отримають цілий ряд переваг і привілеїв:

- можливість придбати автомобіль в кредит або лізинг,

- можливість придбати страховий поліс КАСКО, ОСАГО,

- гарантія легальності, юридичної чистоти, підтвердженого пробігу та технічного стану,

- всі клієнти отримують безкоштовний сервіс «АІС Асістанс» (технічна та інформаційна допомога в дорозі).

В Україні почав працювати великий імпортер б-у автомобілів з ЄС - б-у Одна з основних переваг - покупці, юридичні особи, при покупці  вживаного авто в АІС зможуть отримати податковий кредит з ПДВ на повну вартість автомобіля.

Компанія ставить перед собою мети зайняти до 10% ринку серед імпортованих з ЄС комерційних автомобілів з пробігом.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%