Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

За I півріччя 2013 р. Україна представила більш ніж 50 інвестиційних пропозицій

Вівторок, 20 серпня 2013 13:44

Україна відкрита а для співпраці

Українська сторона протягом першого півріччя передала зацікавленим асоціаціям та підприємствам країн-партнерів більш ніж 50 інвестиційних пропозицій у галузі сільського господарства, транспорту, енергетики, медицини, переробки та утилізації відходів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

«Одним з найважливіших інструментів у забезпеченні зовнішньоекономічної діяльності держави залишаються Спільні міжурядові комісії з торговельно-економічного співробітництва - органи, що створюються на основі міждержавних і міжурядових угод. На сьогодні функціонує 73 таких комісії: 11 - СНД і Грузія, 15 - Центрально-Східна Європа, 14 - Західна Європа, Північна і Південна Америка – 9, Близький і Середній Схід та Африка – 14, Азіатсько-тихоокеанський регіон – 10. Опрацьовується питання створення ще 7 комісій: з Алжиром, Бахрейном, Катаром, Пакистаном, ПАР, Суданом, Таїландом», - розповів заступник директора департаменту торговельно-економічного  співробітництва Мінекономрозвитку Володимир Ткачук.

За півроку Мінекономрозвитку забезпечило підготовку і проведення засідань 14 спільних міжурядових комісій та їх робочих органів з такими країнами як США, Сербія, Індія, Казахстан, Таджикистан, Сербія, Литва, ФРН, Білорусь, Китай, Туреччина, Грузія, Кіпр, Киргизія.

На виконання Державної програми активізації розвитку економіки на 2013–2014 рр., Мінекономрозвитку здійснює заходи щодо розроблення та прийняття окремих програм співробітництва з країнами Азіатсько-Тихоокеанського регіону та Латинської Америки.

Основна мета прийняття цих програм співробітництва - активізація роботи на перспективних ринках країн Азіатсько-Тихоокеанського регіону та Латинської Америки, диверсифікація експорту вітчизняних товарів на цих ринках, залучення інвестицій країн - партнерів до реалізації спільних проектів, у тому числі й крупномасштабних, розвиток внутрішнього виробництва за рахунок спільного використання новітніх технологій з іноземними партнерами.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%