Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Аваков змушує патрульних ремонтувати побиті Prius за свій рахунок

Вівторок, 30 травня 2017 15:37

За 10 місяців 2016 року у ремонт і обслуговування патрульних Prius Дніпра було списано 2 млн гривень.

Дніпровський правозахисник і член громадської організації ЗОВ Олександр Слободенюк повідомив в своєму пості в Facebook, що за 10 місяців 2016 року у ремонт і обслуговування патрульних Prius Дніпра було списано 2 млн гривень, а патрульні ремонтують автомобілі за свій рахунок на неавторизованих сервісах, пише UA1.

За словами Слободенюка, патрульні Prius повинні ремонтуватися і обслуговуватися лише на СТО Алмаз Мотор на Запорізькому шосе, а гроші за ремонт автомобілів повинні компенсуватися страховими компаніями.

"А що насправді? Насправді службові автомобілі ремонтуються за рахунок патрульних. І не на авторизованому сервісі, а де попало - де домовився дешевше, туди і відігнав", – пише правозахисник.

Слободенюк опублікував на своїй сторінці в Facebook відео, на якому знято три патрульні автомобілі, два з яких заховані в городі приватного будинку.

"Ремонтує ці "патрульки" якийсь Саша. І ремонтує Саша їх практично з самого запуску патрульної поліції в Дніпрі. Перчинки додає той факт, що Саша - колишній патрульний. І починав ремонтувати "патрульки" він ще будучи діючим співробітником поліції. І цей Саша не єдиний ремонтник - биті "Пріус" ремонтуються в десяти місцях по місту. Де завгодно, але тільки не на офіційному СТО", – повідомляє він.

За його словами, всі ці "ремонти" покриває начальник управління патрульної поліції м. Дніпро Володимир Богоніс, так як патрульну машину неможливо без повідомлення з бази і залишити в невідомому місці.

"Ми, виявивши ці "Пріуси", подзвонили на 102 і викликали патруль, який до нас так і не приїхав. Дзвінків ми зробили не менш десяти і кожен раз нам говорили, що патруль вже в дорозі. Прям і не знаю, чому патрульна поліція не приїхала з'ясовувати, що роблять її патрульні автомобілі в городі колишнього патрульного Саші. Через особисті контакти нам вдалося додзвонитися до РВВС і викликати СОГ, яка і зареєструвала нашу знахідку", – додав Слободенюк.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%