Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

11 мільйонів за сніданок з Дєєвою запропонував громадянин Росії. І платити він не відмовляється

Четвер, 29 червня 2017 17:42

Фактичним переможцем тендеру на сніданок із заступником глави МВС Анастасією Дєєвою, який погодився заплатити 11 мільйонів гривень, виявився громадянин Російської федерації.

Про це переможниця тендеру Олена Фесюн розповіла в коментарі "Страни". За її словами, керівник проекту Олексій Соболєв неправильно її зрозумів, коли заявив, ніби він відмовилася виплачувати 11 мільйонів гривень і переможцем стає наступний учасник, який заявив 10 тисяч гривень.

"На Prozorrо, швидше за все, мене неправильно зрозуміли. Я сказав, що на зустрічі буду не я і тут понеслося. Так як прізвище моє, їм незрозуміло, чому на побаченні буду не я. Хоча навіщо їм ця інформація, не розумію. Може збентежило те, що чоловік, який купив сніданок - громадянин РФ ", - сказала Фесюн.

На питання чи можна розцінювати заяву Соболєва як спробу позбавити її перемоги, Фесюн відповіла, що "порушень немає, значить це неможливо".

Раніше вона розповіла "Страні", що в ціні 11 мільйонів гривень за сніданок з Дєєвою немає помилки.

"Снідати піду не я, а мій представник. Вартість правильна. Це вирішувала не я, а чоловік. Який піде з Анастасією вечеряти (насправді снідати - Прим.ред.)", - сказала Фесюн.

На уточнююче запитання Фесюн зазначила, що, на її думку, чоловік сприймає зустріч з Дєєвої як побачення. Розкрити особистість покупця сніданку представник відмовилася, але вказала, що чоловік не знайомий з Анастасією.

"Коли сніданок відбудеться, це (його ім'я) не таємниця", - сказала Фесюн "Країні".

Раніше керівник проекту на Prozorro Олексій Соболєв заявив, нібито Олена Фесюн, що запропонувала найбільшу суму в 11 млн грн за сніданок з Дєєвою, пізніше відмовилася від оплати.

Нагадаємо, лот на Prozorro "сніданок з Анастасією Дєєвою" був проданий за 11 мільйонів гривень. Журналісти запідозрили помилку, оскільки попередній крок на тендері був трохи більше 10 тисяч гривень.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%