Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Кабмін покращить власний сайт на 520 тис. грн.

Вівторок, 03 грудня 2013 12:24

Відомство уклало угоду із Софтлайн-ІТ на послуги з модернізації сайту

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів України 25 листопада уклав угоду з ТОВ «Софтлайн-ІТ» на послуги з модернізації Єдиного веб-порталу органів виконавчої влади. Вартість угоди склала 520 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

Тендер провели за неконкурентною процедурою «закупівля у одного учасника», оскільки саме «Софтлайн» розробляв та вводив портал в експлуатацію у 2002р., відтак авторські немайнові права на зазначений програмний продукт належать розробнику.

Деталі замовлених робіт – невідомі, в обґрунтуванні зазначено лише, що необхідними є роботи по «модифікації окремих функцій, введенню додаткових сучасних сервісів, що передбачає зміну програмного коду Веб-порталу та оновлення версій прикладного програмного забезпечення». Які функції та які сервіси маються на увазі – не уточнюється.

Оновити сайт повинні до кінця поточного року, фінансують замовлення з державного бюджету.

На модернізацію цього ж порталу «Софтлайн-ІТ» отримував замовлення минулого (240 тис грн) і позаминулого року (330 тис грн). На його супровід цього і минулого року виділяли по 200 тис грн.  Таким чином за три роки на утримання веб-порталу було укладено угод на 1,5 млн грн.

Власниками фірми «Софтлайн-ІТ» є кіпрська «УКРН ІІІ Нью Уорлд Гроус ко. лтд», американська «Сігмаблейзер Інвестмент Груп ллс», а також Юрій Давидов, Антон Марреро, Алішер Рамазанов і Юрій Сивицький.

За даними «ВДЗ» фірма «Софтлайн-ІТ» почала регулярно вигравати тендери з вересня 2011 р., за цей час отримавши замовлень на 70,13 млн грн.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%