Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

IBI-Rating підтвердило рейтинг інвестиційної привабливості Клубного дому «Арт Хол» на рівні invАА

П'ятниця, 27 грудня 2013 14:54

Рейтинг інвестиційної привабливості

IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу інвестиційної привабливості Клубного дому «Арт Хол» забудовника ТОВ «АС-МВК» на рівні invАА.

Підтверджений рівень рейтингу інвестиційної привабливості об’єкта обумовлений факторами, які відмічалися IBI-Rating раніше. Зведення Клубного дому «Арт Хол» відбувається в історичному та діловому центрі Києва - Шевченківському районі - по вул. Воровського, 21, з розвиненою інфраструктурою. Будівництво об’єкта відбувається на ділянці, що перебуває у власності забудовника. Забудовник має усю необхідну дозвільну документацію на виконання будівельних робіт.

Будівельні роботи ведуться згідно затвердженого графіку: станом на 10.10.2013 р. ступінь будівельної готовності об’єкта становить 55%. Плановий строк здачі дому в експлуатацію – І квартал 2014 року.

Вагомий вплив на рівень рейтингу має наявність фінансової підтримки з боку ПАТ «КБ «ПРИВАТБАНК». На кінець вересня 2013 року загальний обсяг профінансованого будівництва становить 61,2% загальної кошторисної вартості проекту.

Реалізація приміщень у Клубному домі «Арт Хол» відбувається через акредитивні договори та цільові облігації, емітентом яких є ТОВ «АС-МВК». Використання такого інструменту продажів як акредитив надає майбутнім власникам додаткові переваги захисту їхніх інвестицій.

З більш детальною інформацією про рейтинги інвестиційної привабливості можна ознайомитись на сайті IBI-Rating www.ibi.com.ua, а також на сайті КД «Арт Хол» www.arthall.ua.

Довідка:

Рейтинг інвестиційної привабливості – це думка рейтингового агентства щодо привабливості окремого бізнес-проекту з точки зору інвестування в нього та ризиків, які пов’язані з даною інвестицією.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%