Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

IBI-Rating визначило рейтинг надійності будівництва ІІI черги ЖК «Паркове місто» на рівні 5

Четвер, 16 січня 2014 15:07

Рейтинг будівництва надійний

IBI-Rating повідомляє про визначення рейтингу надійності будівництва ІІI черги житлового комплексу «Паркове місто» на рівні 5 (відмінна надійність).

На визначений рівень рейтингу надійності будівництва вплинули досвід та добра репутація Забудовника (ПрАТ «Агрофірма «Троянда») та Генерального підрядника (ТОВ «К.А.Н. Строй»), якими побудовано та введено в експлуатацію І та ІІ черги ЖК «Паркове місто». ТОВ «К.А.Н. Строй» – будівельна компанія повного циклу з успішним досвідом реалізації масштабних будівельних проектів житла, офісної нерухомості та торгово-розважальних комплексів. Це мінімізує ризики, пов’язані зі співпрацею з недобросовісними будівельними компаніями-підрядниками.

Перший пусковий комплекс ІІІ черги ЖК «Паркове місто» введено в експлуатацію, на ІІ та ІІІ пускових комплексах ведуться активні будівельні роботи на різних етапах (залежно від секції). Закінчення будівництва заплановано на І квартал 2015 року. Обсяг фінансування будівництва ІІІ черги станом на кінець вересня 2013 року склав 65% від загальної кошторисної вартості.

Середня вартість 1 кв. м в ІІІ черзі ЖК «Паркове місто відповідає цінам, характерним для даного типу нерухомості з урахуванням місцезнаходження. Додатковою перевагою є програма розстрочки строком до 5 років з першим внеском від 5% вартості нерухомості. Реалізація приміщень у другому пусковому комплексі III черги ЖК «Паркове місто» відбувається через цільові облігації, емітентом яких є ПрАТ «Агрофірма «Троянда» (кредитний рейтинг облігацій uaBBB-, прогноз «стабільний»).

Будівництво ЖК «Паркове місто» ведеться в Подільському районі м. Києва за адресою вул. Вишгородська, 45, поруч зі зручною транспортною розв’язкою. На території Комплексу розташована пам’ятка природи «Крістерова гірка» з каскадом озер та унікальною флорою. Крім житлових приміщень ЖК «Паркове місто» включатиме: дитячі ігрові та спортивні майданчики, дитячий садок, підземний автопаркінг, кафе, ресторани, відділення банку, аптеки, амбулаторну приймальню, стоматологічний кабінет, продовольчий торговий комплекс, фітнес-центр.

Рейтинг надійності будівництва – це думка Рейтингового агентства щодо можливості Забудовника виконати свої зобов’язання за будівельним проектом перед покупцями нерухомості відносно інших проектів, висловлена за результатом комплексного аналітичного дослідження. З більш детальною інформацією про рейтинги надійності будівництва можна ознайомитись на сайті IBI-Rating www.ibi.com.ua, а також на сайті ЖК «Паркове місто» www.parkovemisto.com.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%