Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

IBI-Rating підтвердило «відмінну» надійність ЖК «Міністерський» (III черга)

Вівторок, 16 грудня 2014 17:31

IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу надійності ЖК «Міністерський» (III черга) на І рівні – «відмінна» надійність. Такий рівень відповідає найвищому показнику рейтингу надійності за рейтинговою шкалою IBI-Rating, розробленою для житлових комплексів, та говорить про мінімальні ризики невиконання зобов’язань Забудовника перед інвесторами за будівельним проектом.

Підтвердження надійності будівництва об’єкта відбулося в рамках «Рейтингу надійності житлових комплексів» - спільного всеукраїнського проекту Конфедерації будівельників України (КБУ), Рейтингового агентства IBI-Rating та Асоціації допомоги постраждалим інвесторам. Рівень надійності ЖК визначається на основі аналізу трьох блоків: даних про учасників проекту будівництва, характеристики самого об’єкту та фінансових показників компанії-забудовника.

Забудовник ЖК «Міністерський» - «Енергополь-Україна» - має успішний досвід реалізації інвестиційно-будівельних проектів. Так, з 1991 р. за участю Компанії було збудовано/реконструйовано близько 20 промислових об’єктів. У сфері житлового будівництва в якості Забудовника ПрАТ «Енергополь-Україна» введено в експлуатацію дві черги ЖК «Міністерський» у м. Києві. Забудовник має всі необхідні дозволи на ведення будівництва. На кінець вересня 2014 р. на ІІІ черзі ЖК «Міністерський» було закінчено монолітні роботи на 1-й і 6-й секціях, на 2-й, 3-й, 4-й і 5-й секціях роботи були на етапі завершення. Паралельно монолітним роботам тривала кладка цегли, встановлення металопластикових вікон і вентильованого фасаду, велися внутрішні роботи на всіх секціях комплексу.

Зведення об’єкта відбувається в межах Оболонського району м. Києва по вул. Кондратюка, 1, поруч зі зручною транспортною розв’язкою та всією необхідною інфраструктурою. Комплекс межує з сосновим лісом, поруч знаходиться озеро «Міністерське». На території Комплексу планується розміщення магазинів, закладів громадського харчування, побутового обслуговування та відпочинку, медичного центру, дитячого клубу, салону краси, відділень банків тощо.

Квартири у будинку реалізуються через цільові облігації, емітентом яких є ПрАТ «Енергополь-Україна» (кредитний рейтинг uaBBB, прогноз «стабільний»). Ціна квадратного метру в об’єкті є об’єктивною та відповідає ситуації на ринку.

Більш детально ознайомитися з характеристиками ЖК «Міністерський» (ІІІ черга), результатами проведеної оцінки, а також з Методологією визначення Рейтингів надійності житлових комплексів можна на сайті Рейтингового агентства IBI-Rating (www.ibi.com.ua), а також на сайті Конфедерації забудовників України (www.kbu.org.ua).

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%