Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

IBI-Rating підтвердило найвищий рівень надійності ЖК «Паркова вежа»

Вівторок, 14 квітня 2015 11:45

Рейтингове агентство IBI-Rating спільно з Конфедерацією будівельників України повідомляє про підтвердження рейтингу надійності житлового комплексу «Паркова вежа» на І рівні – «Відмінна надійність». Це найвищий рівень за рейтинговою шкалою IBI-Rating для житлових комплексів, що говорить про максимальний захист інвесторів та виконання зобов’язань забудовника згідно будівельного проекту.

Дослідження об’єкта проводилося в рамках «Рейтингу надійності житлових комплексів» – спільного всеукраїнського проекту Конфедерації будівельників України, Рейтингового агентства IBI-Rating та Асоціації допомоги постраждалим інвесторам.

Рівень надійності будівництва визначається за методологією, розробленою рейтинговим агентством IBI-Rating та базується на аналізі трьох основних блоків інформації: про забудовника та генерального підрядника, фінансові показники компанії і особливості конкретного проекту. На основі результатів аналізу, отриманих рейтинговим комітетом, підтверджено високий рівень надійності житлового комплексу. 

ПАТ «ЗЗБК ім. С. Ковальської» є генпідрядником у будівництві ЖК «Паркова вежа», у той час як забудовником виступає ТОВ «Компанія Елонг», яке з 2003 року входить до Промислово-будівельної групи «Ковальська».

Компанія ПБГ «Ковальська» – один з провідних забудовників України, що за роки своєї діяльності ввела в екплуатацію понад 520 тис. кв. м житла – це більше 20 будівельних об’єктів, серед яких ЖК «Ювілейний», ЖК «Зелений острів», ЖК «Зелений острів-2».

Будівництво «Паркової вежі» було розпочато у листопаді 2013 року, станом на кінець грудня 2014 року обсяг фінансування перевищував 70% від кошторисної вартості.

Протягом усього часу будівельні роботи велися з дотриманням графіку: станом на грудень здійснювався монтаж опалубки монолітного перекриття над 28-м (технічним) поверхом, відбувалася кладка стін та перегородок на рівні 26-27-го поверхів, встановлювалися вікна та двері на рівні 25-го поверху, прокладалися інженерні комунікації на рівні 23-го поверху. Введення об’єкта в експлуатацію заплановано на ІІІ квартал 2015 року. За ходом будівництва можна слідкувати в режимі реального часу завдяки онлайн трансляції. 

Варто зауважити, що ціна квадратного метру в житловому комплексі є об’єктивною та відповідає ситуації на ринку. Реалізація нерухомості у ЖК відбувається шляхом укладання інвестиційних договорів. Важливим є надання компанією гарантій для інвесторів щодо повернення коштів у разі виникнення непередбачуваних обставин.

ЖК «Паркова вежа» розташований в місті Києві по вул. Червонопільська, 2г. Розвинена інфраструктура, зручна транспортна розв’язка і наявність рекреаційної зони, яка представлена парком «Крістерова гірка», – основні критерії, що в повній мірі відповідають статусу житла «комфорт-класу».

Більш детально ознайомитися з характеристиками ЖК «Паркова вежа» та результатами проведеної оцінки можна на сайтах КБУ (www.kbu.org.ua) та IBI-Rating (www.ibi.com.ua).

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%