Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

IBI-Rating підтвердило рейтинг інвестиційної привабливості житлового об’єкта комплексу «Алые паруса» на рівні invА

Середа, 30 жовтня 2013 14:56

IBI-Rating повідомляє про підтвердження рейтингу інвестиційної привабливості житлового будинку №34 комплексу «Алыепаруса» мікрорайону МЖК «Інтернаціоналіст», що знаходиться в с. Циркуни Харківського району, на рівні invА

Підтверджений рейтинг інвестиційної привабливості проекту обумовлений: розташуванням об’єкта в екологічно чистому районі в безпосередній близькості від м. Харкова (Північна Салтівка) в 15 хвилинах від станції метро «Героїв праці»; близькістю соціальної та торговельної інфраструктури; відповідністю цін на приміщення в об’єкті середньоринковим, а також наявністю програм лояльності для покупців; хорошою репутацією Забудовника (ПрАТ «МЖК Інтернаціоналіст»).

При оновленні рейтингу також було враховано 22-річний досвід Забудовника в реалізації інвестиційно-будівельних проектів – зведено понад 15 об’єктів. Будівництво житлового будинку №34 комплексу «Алыепаруса» відбувається з дотриманням графіку при наявності необхідної дозвільної документації. На кінець червня 2013 року зводилися зовнішні стіни 8‑го поверху. Тривало остеклення будівлі та велися фасадні роботи на рівні 1‑го та 2-го поверхів. Проводився монтаж внутрішньоквартирних електричних мереж та штукатурення стін в квартирах. Станом на 30.06.2013 р. ступінь будівельної готовності об’єкта складає 60%. Завершення будівельних робіт заплановано на IV квартал 2013 року.

Реалізація приміщень у проекті відбувається через цільові облігації, емітентом яких є ПрАТ «МЖК Інтернаціоналіст» (кредитний рейтинг облігацій – uaBBB-, прогноз «стабільний»).

Інвестиційний проект з рейтингом invА характеризується високою інвестиційною привабливістю порівняно з іншими об’єктами рейтингування. Спостерігається чутливість до впливу інвестиційних ризиків.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%