Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Компанія Apple презентувала новий iPad (відео)

П'ятниця, 17 жовтня 2014 09:30

Також представила нову платіжну систему Apple Pay

В Купертіно, штат Каліфорнія, публіці представлено кілька новинок компанії, серед яких нове покоління iPad Air. Про це пише РБК-Україна.

Традиційний захід, на якому американська корпорація представляє свої новинки, ведуть гендиректор Apple Тім Кук і старший віце-президент по розробці програмного забезпечення Apple Крейг Федериги.

Презентація новинок компанії почалася з ролика, який демонструє початок продажів iPhone 6 і iPhone 6 Plus, представлених компанією на початку вересня. Тім Кук повідомив зі сцени, що нові iPhone стали найбільш продаваними в історії компанії.

Першим з новинок публіці показали Air iPad 2, який виявився тонше свого попередника на 18%. Колірна гамма нової моделі планшета iPad Air розширена золотистим кольором. Таким чином, оновлений iPad Air буде збігатися по колірній гамі зі смартфонами iPhone 6, які доступні в сірому, сріблястому і золотистому корпусах.

Технічною базою iPad став процесор A8, який дебютував iPhone 6 і 6 Plus. Новий планшет підтримує 10 годин автономної роботи. У Air iPad 2 ламінований екран без повітряного прошарку між шарами.

Розробники обіцяють більш швидкий Wi-Fi у Air iPad 2 і підтримку LTE. У спадок від iPhone 5S і 6 отримав сканер відбитків пальців Touch ID.

В ході прес-конференції Apple також представила нову платіжну систему Apple Pay. Компанія запустить її в США наступного тижня. З моменту анонса нової платіжної системи були підписані угоди більш ніж з 500 банками, повідомив Кук.

Гендиректор Apple також анонсував, що у листопаді буде випущений інструмент для розробників додатків до Apple Watch. Запуск Apple Watch намічений на початок 2015 року. Точної дати гендиректор компанії не назвав.

На презентації також були представлені нові комп'ютери iMac і нова операційна система X Yosemite.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%