Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Windows 10 вийде в семи варіантах

Четвер, 14 травня 2015 09:46

Компанія Microsoft в офіційному блозі операційної системи Windows анонсувала сім варіантів нової Windows 10. Про це пишеГазета.ру.

До списку версій увійдуть: Windows 10 Home – базова версія для користувачів ПК, лептопів і планшетів; Windows 10 Pro – версія для ПК, лептопів і планшетів із функціями для малого бізнесу, типу CYOD (вибери свій пристрій); Windows 10 Mobile – версія для смартфонів і невеликих планшетів; Windows 10 Enterprise – версія для більшого бізнесу з розширеними функціями управління корпоративними ресурсами, безпеки тощо; Windows 10 Education – варіант Enterprise для навчальних закладів; Windows 10 Mobile Enterprise – варіант корпоративної версії, адаптований під мобільні пристрої й тач із посиленою безпекою; Windows 10 IoT Core – версія для різноманітних комп'ютерних пристроїв, таких як термінали, роботи тощо, зі специфічними функціями (наприклад для використання в платіжних терміналах на базі Windows-планшетів).

Microsoft обіцяє, що нова Windows 10 буде доступна широкому колу користувачів вже цього літа, причому не у вигляді традиційної ОС, а у вигляді онлайн-сервісу, тобто більша частина її функцій реалізовуватиметься у хмарі, як і зберігання даних користувача.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%