Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Samsung випустить планшет для дітей

П'ятниця, 30 серпня 2013 11:20

 

Компанія підготувала гаджет до 1 вересня

Компанія Samsung анонсувала планшет Galaxy Tab 3 Kids , призначений для дошкільнят та учнів молодших класів, пише Лента.ру.

Від «дорослих» планшетів Galaxy Tab 3 Kids буде відрізнятися корпусом яскравих кольорів , наявністю підставки (для маленьких дітей , яким важко тримати пристрій у руках ) і спеціалізованим програмним забезпеченням .

Замість штатної оболонки TouchWiz в планшеті використовується «дитячий» інтерфейс з великим шрифтом та кольоровими картинками. На пристрій встановлені навчальні програми, ігри та програми для малювання.

Для малювання використовується стилус , який входить в комплект поставки. Додаткові програми можна завантажити з інтернет-магазину Kid's Store .

За допомогою інструменту Time Management батьки можуть обмежити час, який дитина проводить з пристроєм. Якщо дитина вичерпав ліміт , його перекине на екран блокування. Щоб розблокувати планшет , потрібно ввести пароль.

Galaxy Tab 3 Kids оснащений двуядерним процесором , 7- дюймовим екраном з роздільною здатністю 1024 на 600 пікселів і модулем Wi - Fi. У пристрою гігабайт оперативної і 8 гігабайт власної пам'яті . Планшет важить 302 грами.

Планшет працює під управлінням Android 4.1. Першою країною , де він надійде в продаж , стане Південна Корея - це відбудеться на початку вересня. Скільки коштуватиме пристрій , не повідомляється.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%