Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

В Україні запустився віртуальний мобільний оператор Lycamobile: тарифи і умови

Вівторок, 25 липня 2017 22:16

Британська компанія Lyca Group оголосила про запуск свого українського представництва спільно з національним оператором «Укртелеком» і мобільним оператором 3Mob – ТОВ «Лайкамобайл Україна». Про це «Сьогодні» повідомили в прес-службі компанії.

Lycamobile є віртуальним оператором зв'язку. Тобто послуги під цією торговою маркою виявляються на основі інфраструктури інших операторів. Послуги в Україні будуть надаватися через SIM-карти 3Mob. У зонах, де відсутнє покриття 3Mob, буде використовуватися мережа Vodafone.

Користуватися такими SIM-картами можна в будь-якій країні, де працює Lycamobile.

Також вже стали відомі розцінки Lycamobile на мобільний зв'язок та інтернет в Україні:

- єдиний пакет «Все в одному L» буде коштувати 130 грн/місяць. У нього входять 16 ГБ інтернету, 300 хвилин дзвінків і 300 SMS.

- єдиний пакет «Все в одному XL» обійдеться в 300 грн/місяць. У нього входять вже 25 ГБ інтернету, 500 хвилин дзвінків і 500 SMS;

- додатково можна замовити від 1 до 10 ГБ трафіку, а за 25 грн отримати додаткові 100 хвилин дзвінків.

Ці тарифи діють по Україні і при дзвінках в країни присутності оператора з України. Якщо ж абонент виїжджає з України і дзвонить по Lycamobile з іншої країни, будуть діяти роумінгові тарифи, які оголосять трохи пізніше.

В майбутньому Lycamobile має намір запустити в Україні ще 5-6 тарифів. Компанія також планує зробити безкоштовними дзвінки всередині мережі.

У продажу SIM-карти стануть доступні протягом найближчого тижня. Для початку використання тарифів Lycamobile треба поповнити свій рахунок на 100 грн. Додаткові 100 хвилин будуть надані при поповненні рахунку ще на 25 грн.

Чому Україна?

У компанії відзначають, що телеком-ринок в Україні є одним з найбільш розвинених в Східній Європі. Так, за підрахунками Lycamobile, в країні на 100 осіб припадає 144 активних SIM-карти – тобто, більше половини населення України користується двома SIM-картами.

«Ми раді, що почали роботу в Україні і, завдяки співпраці з «Укртелекомом» і 3Mob, компанія зможе істотно розширити свої послуги в регіоні. Наші конкурентоспроможні тарифи дозволять українцям спілкуватися зі своєю сім'єю і друзями, незважаючи на те, як далеко вони один від одного знаходяться. Ми сподіваємося на активне зростання кількості наших користувачів в Україні», – зазначив голова правління LycaGroup Аліраджа Субаскаран.

В цілому Lycamobile розраховує, що її послуги українці будуть використовувати в якості оператора другої SIM-карти. Компанія планує залучити 1 млн українських абонентів.

Lycamobile на даний момент працює в 22 країнах, в тому числі в Польщі і Румунії. Послугами оператора користуються 15 млн абонентів.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%