Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Через проблеми у Apple нових iPhone не вистачить на всіх бажаючих – ЗМІ

П'ятниця, 08 вересня 2017 22:42

Компанія Apple, яка 12 вересня представить нову модель iPhone, імовірно, не зможе забезпечити достатні поставки пристроїв на ринок найближчим часом через збої у виробничому процесі, що виникли влітку цього року. Про це пише газета The Wall Street Journal з посиланням на обізнані джерела, передає «Сьогодні».

Недолік нових моделей iPhone після їх виходу на ринок відзначається постійно з 2008 року. Однак якщо цього року перебої з поставками збережуться довше початкового періоду продажів, що стартує 22 вересня, експерти можуть переглянути прогнози реалізації iPhone в ключовий святковий період року.

За даними джерел, труднощі, що виникли на ранніх стадіях виробничого процесу, відстрочили випуск нових iPhone приблизно на місяць. Foxconn Technology Group, що здійснює збірку iPhone за контрактом з Apple, намагається наздогнати графік, нарощуючи виробництво пристроїв на своєму підприємстві в китайському Чженчжоу.

Однією з проблем у випуску нових iPhone стали труднощі з виробництвом модуля OLED-дисплея, зазначають джерела.

Шанувальники Apple з нетерпінням чекають на новий iPhone, який стане десятою моделлю цього пристрою. Очікування, що випуск цієї моделі підтримає продажу Apple, підштовхнули до зростання вартість акцій компанії до рекордних рівнів останніми місяцями. Базова ціна нового iPhone, як очікується, становитиме близько 1 тис. дол., що істотно перевищує номінальну вартість попередніх моделей, зокрема, через використання дорожчих компонентів.

Прогнози аналітиків щодо продажів цього пристрою істотно розрізняються, деякі з експертів вважають, що продажі останнього тижня вересня можуть досягти 5 млн одиниць.

Одночасно з виходом ювілейної моделі пристрою Apple представить оновлені версії iPhone 7 і iPhone 7 Plus, що може вплинути на його продажі.

Згідно з прогнозом Apple, виручка компанії за підсумками фінкварталу, що завершується 30 вересня, становитиме 49-52 млрд дол.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%