Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Спростування інформації про відкликання ноутбуків Lenovo: компанія не відкликає ноутбуки, а пропонує їх добровільну сервісну перевірку

П'ятниця, 09 лютого 2018 15:23

Вчора, 8 лютого, «Незалежний аудитор» повідомляв про те, що компанія Lenovo масово відкликає ноутбуки. У прес-центрі компанії Lenovo Україна спростували цю інформацію і уточнили, що ноутбуки ThinkPad X1 Carbon 5-го покоління не відкликають, а пропонують користувачам їх добровільну сервісну перевірку.

Lenovo прийняла рішення про добровільну інспекційну сервісну перевірку ноутбуків серії ThinkPad X1 Carbon 5-го покоління, яка торкнеться пристроїв, випущених в період з грудня 2016 року по жовтень 2017. Про це сказано на офіційному сайті компанії Lenovo.

Рішення про добровільну інспекційну сервісну перевірку ноутбуків було прийнято в тісній співпраці з уповноваженими державними регулюючими органами з метою забезпечення безпеки користувачів. В рамках програми власникам ноутбуків буде запропонована безкоштовна сервісна перевірка пристроїв.

Щоб перевірити чи потрапляє ноутбук в програму сервісної перевірки, необхідно визначити тип, серійний номер і дату випуску. Перевірці підлягають ноутбуки ThinkPad X1 Carbon 5-го покоління типів 20HQ, 20HR, 20K3 і 20K4, продані безпосередньо через партнерську мережу і на сайті www.lenovo.com.

Потенційний ризик

Незакручений в процесі виробництва гвинт зліва в області акумулятора може призвести до перегріву акумулятора і, в обмежених випадках, викликати локальне задимлення і плавлення.

Запобіжні заходи

Користувачам ноутбуків ThinkPad X1 Carbon 5-го покоління, що потрапляють під програму, слід припинити користуватися цими ноутбуками і призначити перевірку ноутбука на предмет незакрученого гвинта на найближчий час.

Контактна інформація для користувачів

Щоб перевірити, чи поширюється кампанія з інспекційної сервісної перевірки на ThinkPad X1 Carbon 5-го покоління типу 20HQ, 20HR, 20K3 або 20K4, необхідно перевірити відомості про тип комп'ютера та збірку. Для цього потрібно перейти на веб-сайт і вказати серійний номер. Lenovo рекомендує звернутися до авторизованого центру гарантійного обслуговування, щоб призначити дату діагностики вашого пристрою на предмет незакрученого гвинта. Список номерів телефону центрів обслуговування і підтримки дивіться на сайті.

Компанія Lenovo високо цінує своїх клієнтів і приносить вибачення за будь-які незручності, що виникли в результаті кампанії з інспекційної сервісної перевірки.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%