Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Понад мільярд гривень: Нацкомісія розрахувала вартість 4G-ліцензій

Вівторок, 13 лютого 2018 21:09

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ), схвалила проект постанови про розміри плати за видачу 4G-ліцензій в діапазоні 2300 МГц, повідомляється на офіційному сайті регулятора, інформує УНІАН.

"Комісія схвалила проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до розмірів плати за видачу ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України". В установленому порядку документи будуть подані на розгляд Кабінету міністрів України", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, проект постанови розроблено з урахуванням результатів науково-дослідної роботи з питань дослідження стану розподілу РЧР (радіочастотного ресурсу України та пропозицій щодо впровадження системи мобільного зв'язку четвертого покоління у відповідних частотних діапазонах, виконаних іноземним консультантом Analysys Маѕоп Limited.

Як повідомляв УНІАН, 21 листопада 2017 року НКРЗІ на основі звернень ТОВ "Інтелектуальні комунікації" про готовність провести конверсію в діапазоні смуг радіочастот 2345-2400 МГц і ТОВ "Телерадіокомпанія "Вид" про готовність звільнити смуги частот в діапазоні 2300 - 2400 МГц прийняла за основу проект постанови Кабінету міністрів України "Про внесення змін до розмірів плати за видачу ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України" і схвалила пропозиції про внесення змін до Плану використання радіочастотного ресурсу України для впровадження 4G в діапазоні 2300 МГц.

Раніше НКРЗІ повідомляла, що мінімальна плата за видачу ліцензії в діапазоні 2300 МГц на конкурсних або тендерних засадах за 55 МГц з терміном дії 15 років може скласти 1,113 мільярда гривень.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%