Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

ГПУ має намір скоротити штат

Понеділок, 31 березня 2014 12:11

В прокуратурі буде на 2263 посади менше

Генеральна прокуратура України має намір скоротити штат на 2263 посади. Про це повідомив в.о. генерального прокурора України Олег Махніцький, йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ.

Так, Генпрокуратура планує скоротити витрати на забезпечення органів прокуратури на 137 млн. грн., з них 87 млн. грн. - на оплату праці, службовий автотранспорт та капітальні витрати.

«Внаслідок оптимізації штатної чисельності прокуратури в цілому скорочено 2263 посади, а їх навантаження розподілені між іншими працівниками. Разом з тим, прокурори не мають права займатися іншими видами діяльності, а отже - отримувати додатковий заробіток», - сказав Олег Махніцький.

В ході ухвалення антикризового пакету законів були також переглянуті витрати на утримання автомобілів в центральному апараті ГПУ. Відтепер кількість службових автомобілів, якими користувалося керівництво ГПУ, як наголошується, зменшиться на 8 одиниць.

Для економії бюджетних коштів також скасована норма закону України "Про прокуратуру" щодо виплати грошової допомоги прокурорам і слідчим при їх виході на пенсію, що дозволить заощадити значні суми. Внаслідок цього суттєво, як наголошується, зменшений відсоток на нарахування пенсій. Крім того, скасовано норму про 50% знижки на оплату комунальних послуг та інші пільги для прокурорських працівників.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%