Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

18 липня останній день прийому заяв на заміну ліцензій на свідоцтва для арбітражних керуючих

Понеділок, 15 липня 2013 16:54

 

Всі ліцензії, щодо яких не прийнято рішення про заміну, з 19 липня 2013 р. втратять свою чинність

Доводимо до відома арбітражних керуючих, які прагнуть продовжувати здійснювати діяльність як суб‘єкти незалежної професійної діяльності, що останній день прийому заяв на заміну ліцензій на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) на відповідні свідоцтва 18 липня 2013 р. (графік прийому з 10:00 до 12:00). Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції.

Всі ліцензії, щодо яких не прийнято рішення про заміну, з 19 липня 2013 р. втратять свою чинність на підставі пункту 6 Розділу Х «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом.

Перелік документів, які необхідно подати для здійснення заміни ліцензії на право провадження діяльності арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) на свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), розміщено на веб-сайті Міністерства юстиції (адреса сторінки - http://www.minjust.gov.ua/42633 ).

Міністерство юстиції нагадує, що 19 липня спливає шестимісячний термін, протягом якого Мін’юст як державний орган з питань банкрутства безоплатно замінював за заявою арбітражного керуючого ліцензію на свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора). Саме таке свідоцтво, відповідно до Закону, надаватиме право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора).

Прийом та видача документів на заміну ліцензій здійснюються за адресою: м. Київ, вул. Артема, 73. У разі неможливості особистого подання заяви про заміну арбітражним керуючим або особистого прибуття до Міністерства юстиції для отримання оформленого свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) арбітражний керуючий має право уповноважити свого представника на здійснення цих дій.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%