Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Скільки українців незадоволені своєю роботою (опитування)

Вівторок, 09 травня 2017 21:13

22% українців незадоволені своєю роботою, йдеться в результатах опитування міжнародного кадрового порталу hh.ua, передає Finance.ua.

«Невдоволеність роботою є основною причиною емоційного вигорання. Це стан виснаження на тлі хронічного стресу, який призводить не тільки до «блокади» всіх сил людини, але й до втрати відчуття радості від життя. Також серед передумов емоційного виснаження – відсутність професійного розвитку та кар’єрного росту», – зазначають експерти порталу.

Кожен четвертий опитаний працівник зазначив, що боїться втратити роботу через необхідність заробляти кошти для себе та своєї родини. Це додає стресу і впливає на результативність праці. Прискорює процес емоційного вигорання. Адже доволі важко зосередитися на виробничих задачах, коли більша частина ресурсу витрачається на стабілізацію внутрішнього стану.

Кожен п’ятий вважає, що постійно нервує через велику завантаженість і відповідальність. 16% опитаних заявили, що емоційне вигорання є наслідком низької зарплати. Також працівники зазначають, що потрібна не тільки достойна оплата праці, а й у схвалення їхніх дій керівництвом. Працівники відчувають постійний стрес через погані відносини на роботі. Несприятлива атмосфера в колективі негативно впливає не лише на продуктивність праці, але й на емоційний стан загалом.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%