Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

«Ахіллесова п’ята» кожного власника РРО

Понеділок, 30 вересня 2013 14:31

 

Наразі 1958 касових апаратів у Голосіївському районі забезпечують передачу контрольно-звітної інформації в електронній формі

Як вже не одноразово нагадували провідні спеціалісти податкової – до 01.10.2013 року рекомендовано придбати реєстратор розрахункових операцій нового покоління, що створює контрольну стрічку в електронній формі та містить вбудований модем або доопрацювати існуючу касову техніку та приєднати до неї відповідний модем для передачі звітної інформації. У разі не виконання цих вимог необхідно буде вилучити такий РРО із Державного реєстру. Про це повідомляє ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві.

Нагадуємо, що для абсолютної зручності платників податків нещодавно було оновлено Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій. Додано до переліку ще 9 моделей. Всі запропоновані моделі РРО відповідають сучасним вимогам. З повним переліком реєстраторів розрахункових операцій, які включені до Державного реєстру можна ознайомитися на веб - порталі Міністерства доходів і зборів України.

На сьогоднішній день вже 1958 касових апаратів, зареєстрованих у Голосіївському районі, забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів Міністерства доходів і зборів в електронній формі. Але одним із першочергових завдань на короткострокову перспективу залишається все ж таки допрацювати та підключити решту касових апаратів.

Нагадуємо знову і знову, що не варто відкладати на потім модернізацію або купівлю касової техніки, так як з 1 січня 2014 р. передбачається відповідальність за неподання електронної звітності.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%