Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Мінфін спростив податкові правила для агробізнесу

П'ятниця, 06 жовтня 2017 22:12

Наказ Міністерства фінансів №776 від 18 вересня 2017 року про спрощення реєстрації податкових накладних для деяких платників податків - власників і орендарів землі зареєстрований Міністерством юстиції і вступив в силу.

Раніше Міністерство фінансів підготувало проект наказу, яким передбачається звільнити від моніторингу ризиків при реєстрації податкових накладних платників податків-власників більше 0,01 га землі і деяких орендарів земельних ділянок, передає «Сегодня».

Технологічні карти платників податків сільськогосподарського сектора розглядатиме автоматична система моніторингу - в ряді випадків без розгляду Державної фіскальною службою.

Такий порядок розгляду передбачено для одержувачів бюджетних дотацій і платників податків, які за станом на 31 грудня 2016 року застосовується спеціальний режим оподаткування.

Крім того, нові правила розгляду технологічних карт будуть діяти щодо власників або орендарів земельних ділянок загальною площею не менше 200 га і не змінювали засновника і директора підприємства з 1 січня 2017 року.

Нагадаємо, Міністерство фінансів України має намір розширити дію інформаційної системи "єдиного вікна" на операції з переміщення товарів у всіх митних режимах, а також внести ряд інших змін в роботу системи з 1 лютого 2018 року.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%