Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

З початку жовтня 2013 р. на рахунки Міндоходів надійшло 5 млрд. грн. ЄСВ

Середа, 16 жовтня 2013 10:08

Подано 279 тис. звітів

Платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за два тижні жовтня перерахували на рахунки Міндоходів, відкриті в головних управліннях Держказначейства, 5 млрд. гривень. Про це повідомив директор Департаменту доходів і зборів з фізичних осіб Міндоходів Вячеслав Бусарєв, пише прес-служба Міндоходів.

За його словами, за цей період платники подали 279 тис. звітів про нараховані суми внеску.

«Процес передачі функцій з адміністрування єдиного внеску до Міндоходів відбувався без жодних незручностей для платників податків. Приведено у відповідність до чинного законодавства нормативні документи, завершено усі технічні роботи. Більше того, ми активно працюємо над удосконаленням існуючих процедур адміністрування, зокрема, над розширенням можливостей електронного звітування», – підкреслив Вячеслав Бусарєв.

«Дистанційне звітування сьогодні досить популярне серед платників податків, адже економить час та кошти, витрачені на подання звітності. Для електронного звітування платникам потрібно лише отримати в Міндоходів безкоштовний електронний ключ та завантажити відповідне програмне забезпечення», – зазначив посадовець.

Вячеслав Бусарєв також нагадав, що цього місяця останнім днем подання звітності з ЄСВ є 21 жовтня. Для зручності платників всі кошти, які будуть помилково перераховані на старі рахунки, протягом доби автоматично переводитимуться на рахунки Міндоходів.

У випадку виникнення будь-яких запитань з адміністрування єдиного соціального внеску платники податків можуть звернутися до Центрів обслуговування платників або зателефонувати до кол-центру Міндоходів за тел. 0800-501-00-7.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%