Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

АП повідомили, що заява Курченка про несплату Порошенком податків з продажу UMH не відповідає дійсності

Середа, 13 грудня 2017 12:26

В Адміністрації президента заявляють, що заява українського бізнесмена Сергія Курченка, який переховується в Росії, щодо несплати Петром Порошенком податків після продажу медіахолдингу UMH не відповідає дійсності, пише Радіо Свобода.

«Гаманець Януковича», який переховується разом з ним від українського правосуддя у Москві, є сумнівним джерелом інформації», – йдеться у відповіді прес-служби Адміністрації президента на запит Радіо Свобода.

Напередодні заяві, яку оприлюднило видання «Комсомольская правда в Украине», Сергій Курченко заявив, що в 2013 році купив у Порошенка медіахолдинг UMH group за 400 мільйонів доларів (у березні 2011 року Порошенко та Борис Ложкін спільно придбали в американського бізнесмена Джеда Сандена медіа-холдинг KP Media (журнал «Корреспондент», сайт Korrespondent.net, портал bigmir.net). Але вже в листопаді 2013 року Ложкін продав видання групи KP Media та інші активи UMH group компанії СЄПЕК Сергія Курченка – ред.). Курченко стверджує, що після продажу медіахолдингу Порошенко не сплатив податки.

5 грудня генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що Міхеїл Саакашвілі отримав від бізнесмена Сергія Курченка півмільйона доларів на свою діяльність в Україні. Він навів записи перехоплення розмов, що, за його словами, підтверджують це. Саакашвілі назвав неправдивими всі обвинувачення на свою адресу. Після цього Сергій Курченко заявив, що не знайомий з Міхеїлом Саакашвілі.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%