Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Кияни сплатили майже половину податків і зборів українців – ДФС

Середа, 08 серпня 2018 10:06

Платники міста Києва задекларували та сплатили майже половину всіх зобов’язань за поданими майновими деклараціями по Україні – мільярд гривень. 

Про це повідомила начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Києві Людмила Демченко, повідомляє прес-служба столичної ДФС, пише ЕП.

За результатами цьогорічної кампанії декларування в Україні було задекларовано й узгоджено до сплати 2 мільярди 167 мільйонів податку на доходи фізичних осіб та 273,5 мільйони гривень військового збору.

Половину вказаних зобов’язань, а саме 1 мільярд 48 мільйонів гривень ПДФО та 115,4 мільйонів гривень військового збору було задекларовано платниками міста Києва, сказала Демченко.

"1 серпня сплив термін сплати самостійно визначених податкових зобов’язань за поданими цьогоріч деклараціями про майновий стан і доходи. Мені надзвичайно приємно констатувати, що на кінець липня кияни сплатили 95% зазначених зобов’язань. Дуже вдячна всім і кожному платнику окремо за сумлінність та відповідальність", – повідомила вона.

За словами Демченко, у результаті проведення кампанії декларування-2018 станом на 31 липня 2018 року до бюджету надійшло 998 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб та 110 мільйонів гривень військового збору.

У порівнянні з підсумками минулорічного декларування доходів громадян, коли рівень сплати складав 93%, в цьому році бюджет додатково отримав 351,8 мільйонів гривень податку на доходи фізосіб та 41,9 мільйонів гривень військового збору.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.2%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.9%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.4%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%