Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Куди піти 1 вересня-2018: топ-5 заходів у День знань

Субота, 01 вересня 2018 12:10

Наближається 1 вересня, свято, що знаменує кінець жаркого весело літа і початок нового шкільного року. Українські Новини підготували добірку заходів, де можна весело провести час з сім'єю в День знань.

Фестиваль морозива

Концертна програма, конкурси з мильними бульбашками, ігри з аніматорами, вікторини, батути, фото-зони, аквагрим, і величезна різноманітність морозива, де кожен лакомка знайде улюблений смак – весь асортимент розваг доступний для сімейного відпочинку 1 і 2 вересня на "Фестивалі морозива". Святкування нового навчального року та Дня знань буде проходити з 11:00 на Хрещатику, 2, вхід вільний.

Made in Ukraine

До першого дня вересня розпочнеться фестиваль Made in Ukraine, на якому можна відвідати ярмарок з розмаїттям товарів для школи і безліччю книг. На цьому пропозиції фестивалю не закінчуються: дитячі забави, жива музика, лаунж зона і фудкорт. Фестиваль пройде 1-2 вересня на Контрактовій площі, вхід вільний.

Київський планетарій

Відвідування другого за масштабом планетарію в Європі може стати захоплюючою і пізнавальною розвагою як для дитини, так і для всієї родини. У Київському планетарії можна отримати незабутні емоції від перегляду наукових програм у форматі огляду 360, нові корисні знання і мотивацію дізнатися більше в новому шкільному році. Планетарій знаходиться за адресою вул. Велика Васильківська, 57/3, а підібрати сеанс можна на будь-який зручний час.

School Fest

Крім цікавих ігор, розіграшів з подарунками і фотозон, на School Fest можна відвідати гуртки для пошуку і розвитку інтересів дитини. Захід пропонує спробувати себе у багатьох напрямках - від ліплення з глини до музичної школи. Крім того, відвідувачам надається можливість придбати за спеціальною ціною шкільне приладдя. School Fest проходить у "Dream Town 2" з 15 серпня по 2 вересня, вхід вільний.

"Зоопарк під мікроскопом" і ВДНГ

Урізноманітнити відпочинок можна відвідуванням "Зоопарк під мікроскопом", який знаходиться на ВДНГ у 23 павільйоні. Пізнавальна розвага надає можливість подивитися через мікроскоп на дивовижні мікроорганізми, скам'янілості і побачити по-новому звичних комах. До Дня знань це стане чудовим заходом для розширення кругозору дитини і отримання нових вражень. Після цікавого проведення часу можна прогулятися по ВДНГ, де на 1 вересня буду проводитися квести для дітей.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%