Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Співробітники Міністерства доходів і зборів працюють у штатному режимі

Субота, 25 січня 2014 10:28

Міндоходів повідомляє

Міністерство доходів і зборів України, у зв’язку із появою у низці  регіональних інтернет-видань інформації  щодо переміщення оперативних співробітників Міністерства до Києва, підкреслює, що щотижня в межах проведення службових розслідувань, заслуховувань, контрольно-перевірочної та іншої роботи територією України переміщується близько 500 співробітників Міністерства.

Також повідомляємо, що з 20 січня триває спецоперація «Акциз-2014», яка спрямована на ліквідацію тіньових схем під час виробництва, обігу та «контрабанди» підакцизних товарів та передбачає виїзди співробітників до інших регіонів.  До проведення спецоперації залучені, зокрема, і співробітники оперативних та слідчих підрозділів усіх регіональних органів доходів і зборів.

Загалом, з початку року з незаконного обігу було вилучено підакцизної продукції на 19,6 млн. гривень. Зокрема, лікеро-горілчаних виробів вилучено на 8,3 млн. грн., тютюнових виробів – на 8,7 млн. грн., спирту – 543 тис. грн. тощо.

За участі оперативників Міндоходів було припинено незаконну діяльність 11 підпільних цехів з виготовлення такої продукції. Такі результати і стали причиною проведення спецоперації «Акциз-2014».

Аналогічні заходи щодо попередження незаконного ввезення на територію України підакцизних товарів здійснюється мобільними групами на кордонах нашої держави. До складу мобільних груп входять працівники оперативних та слідчих підрозділів Міндоходів з усіх регіонів України.

У цілому зазначаємо, що усі співробітники Міністерства та його територіальних органів працюють у штатному режимі, виконуючи покладені на них функції із забезпечення реалізації державної податкової та митної політики у відповідності до норм чинного законодавства та своїх службових обов’язків.

На сьогодні в Україні триває кампанія із декларування громадян, а також подання річної звітності підприємців, тому  усі сили співробітників Міністерства доходів і зборів сконцентровані на тому, щоб забезпечити комфортні та зручні умови для громадян і бізнесу при виконанні податкових зобов’язань.

З початку року фахівцями Центрів обслуговування платників надано понад 170 тис. адміністративних послуг, опрацьовано 2,4 млн. звернень. Загалом за цей період Центри обслуговування відвідало 2,2 млн. платників.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%