Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Кабмін врегулював обмеження переміщення громадян міліцією

Вівторок, 28 січня 2014 15:27

Прийнято Постанову

Кабінет міністрів України врегулював обмеження переміщення громадян міліцією. Про це йдеться у постанові уряду № 12 від 22 січня 2014 р., передає РБК-Україна.

«З метою забезпечення прав і свобод людини і громадянина, нормального функціонування органів державної влади України Кабінет міністрів України постановляє: затвердити порядок проведення додаткових заходів захисту безпеки громадян», - йдеться в документі.

«Органи внутрішніх справ у разі наявності інформації про можливі порушення громадського порядку, загрози вчинення екстремістських дій, порушення законодавства під час проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій проводять такі додаткові заходи з метою забезпечення прав і свобод людини і громадянина та нормального функціонування органів державної влади України: тимчасове обмеження руху транспортних засобів на вулицях, дорогах, об'єктах (територіях) та тимчасове обмеження доступу громадян на окремі ділянки місцевості та об'єкти», - йдеться в документі.

Згідно з постановою, додаткові заходи не розповсюджуються на мешканців, працівників закладів, підприємств, установ та організацій, службові транспортні засоби, транспортні засоби спеціалізованого та спеціального призначення тощо.

Додаткові заходи проводяться та припиняються за рішенням відповідного керівника органу внутрішніх справ та доводяться до відома населення.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%