Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Держприкордонслужба повідомляє про напади на її підрозділи

Понеділок, 03 березня 2014 10:15

На паромній переправі «Крим-Кавказ» відбувається накопичення бронетехніки

Впродовж доби загальна обстановка характеризувалася тотальними нападами на підрозділи Державної прикордонної служби України. При цьому особливо гостро захоплення розпочалися після заяви Голови ВР Криму Володимира Констянтинова про непоступливість прикордонників та активний спротив рішенням новопризначеної влади Криму, передає прес-служба Держприкордонслужби.

Системні напади здійснювалися групами до 100 спеціально екіпірованих військовослужбовців Росії. Продовжувалося блокування адміністративної будівлі Азово-Чорноморського регіонального управління та штабу Сімферопольського загону. Близько 22.30 група спецназівців здійснила напад на відділ прикордонної служби «Керч», який є первинним підрозділом охорони державного кордону на керченському напрямку. Вони вибили вікна, двері, знищили засоби зв’язку та автоматизовані робочі місця в кабінетах підрозділу. Напад відбувся і на Керченський загін морської охорони та знову на Севастопольський загін морської охорони. Після блокування російськими військовими будівлі в Севастополі перестала функціонувати система відеоспостереження. Під час захоплення обох морських загонів в підрозділах залишалася незначна кількість військовослужбовців. Решта особового складу залишила місце дислокації на кораблях та катерах, які були передислоковані.

В окремих випадках спецназівці встановлюють заглушки для ведення переговорів, через що прогнозується відсутність мобільного зв’язку.

В цих складних умовах прикордонники стримують нападників та не допускають їх до кімнат зберігання зброї. Крім того, продовжується несення служби в пункті пропуску «Крим» в оточенні близько 100 російських військових. При цьому, під час оформлення прикордонники не пропускають в Україну осіб, яким заборонено в’їзд на територію нашої держави та тих, які не мають необхідних документів.

Водночас на паромній переправі «Крим-Кавказ» відбувається накопичення бронетехніки.

Також продовжуються активні переміщення кораблів російських ВМС в акваторії Чорного моря на вхід та вихід з порту Севастополь. При цьому, як Чорноморського флоту, так і Балтійського та Північного флоту Росії, що є порушенням вимог Угоди між Україною і Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту на території України.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%