Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Олександр Клименко перерахував 1 млн. грн. родинам загиблих гірників

Понеділок, 14 квітня 2014 14:15

Сталася аварія на шахті ім. А. А. Скочинскього у Донецьку

1 мільйон гривень для допомоги родинам  гірників, що загинули в аварії на шахті ім.Скочинського у Донецьку 11 квітня, перерахував Олександр Клименко, екс-міністр доходів і зборів. Про це  він повідомив на своїй сторінці у Facebook, де також закликав мешканців Донбасу зберігати мужність і взаємну повагу у тій складній ситуації, що виникла у східних та південних регіонах України.

«Як у людини, що народилася і провела більшу частину свого життя в Донецьку, у мене щиро болить душа за все, що відбувається сьогодні на сході і півдні нашої країни. Я всім серцем із мешканцями Донбасу, цього багатогранного, унікального і сильного духом регіону. Таким його робить кожна людина, що живе і працює у ньому. Сила Донбасу - не в його шахтах або заводах, а саме в його людях. Людях, які знають, що означає обов'язок  і честь. Людях, які кожен день знаходять в собі сили спускатися в шахту, хоча знають, що можуть не повернутися додому. Людях, які розуміють, що підтримувати домну - це підтримувати життя цілого міста. Людях, які завжди йдуть вперед і вірні своєму слову. І це потрібно зрозуміти всім тим, хто приймає зараз рішення з приводу подальшої долі регіону та його мешканців», - зазначив Олександр Клименко.

Він впевнений, що для того, щоб зберегти єдність країни та знайти  вихід з тієї складної ситуації, що склалася, необхідна взаємна підтримка і  повага до думки кожного. Олександр Клименко, зокрема, вважає, що «сьогодні, коли ситуація на сході і півдні України напружена як ніколи, коли йде колосальний інформаційний тиск, всім нам необхідно проявити мужність і мудрість. Упевнений, тільки разом, підтримуючи один одного, проявляючи взаємну повагу, ми зможемо пройти через це важке випробування  і зберегти єдність нашої країни».

Разом з тим, за словами Олександра Клименка, на тлі останніх подій не можна забувати і про страшну трагедію, яка забрала життя 7 гірняків на шахті ім. Скочинського у Донецьку 11 квітня.

«На тлі тих буремних подій, що в останні дні розвиваються на сході країни,  дещо осторонь залишилася страшна трагедія, яка сталася 11 квітня на шахті ім. Скочинського в Донецьку і забрала життя 7 гірників. Для Донецького регіону аварії на шахтах, на жаль, стали звичайною справою, для багатьох - просто рядком в новинах ... Але для сімей і близьких загиблих і постраждалих - це страшне горе і непоправна втрата», - зазначив він.

Екс-міністр висловив глибокі співчуття і повідомив, що  перерахував 1 мільйон гривень зі свого власного рахунку у «Юнісон банк» на спеціальний рахунок, відкритий ДП «ДУЕК» для допомоги родинам гірників, що загинули на шахті ім .Скочинського 11 квітня.

 «Я приношу свої найглибші співчуття сім'ям загиблих у цій страшній аварії шахтарів і сумую разом з вами. Я знаю, що цю втрату нічим не заповнити, що таке горе неможливо втішити. Але я прийняв рішення перерахувати 1 мільйон гривень зі своїх власних коштів на підтримку родин загиблих у цій страшній аварії. Це те мале, що я можу зробити для вас», - підкреслив Олександр Клименко.

Він впевнений, що «у ці важкі для регіону і всієї України часи ми зможемо зберегти себе і свої родини тільки підтримуючи, підставляючи плече і простягаючи руку один одному. Тільки коли на перше місце будуть поставлені людина і його життя, а не політичні гасла чи зовнішньополітичні інтереси, тільки тоді наша Україна буде сильною і єдиною».

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%