Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Оптимізація процесу виготовлення ідентифікаційних документів та бланків суворої звітності сприятиме споживачам – С.Кубів

Вівторок, 03 червня 2014 15:16

Також мають збільшитись надходження до держбюджету

Виготовлення документів та бланків, які потребують використання спеціальних елементів захисту, має відбуватися виключно під контролем держави. Підприємства Національного банку, зокрема, ДП «Поліграфкомбінат «Україна», здатні забезпечити повний цикл виготовлення такої продукції високого рівня якості та в необхідних обсягах. Про це заявив Голова Національного банку України Степан Кубів.

«На моє переконання, процес виробництва таких документів не потребує участі будь-яких посередників між державою та громадянином. Виготовлення документів в умовах закінченого циклу виробництва на державних підприємствах, що входять до сфери управління Національного банку України, дасть змогу мінімізувати їх кінцеву вартість для споживача, гарантуватиме високий ступінь захисту та збереження всіх персональних даних», – розповів Степан Кубів.

За його словами, така оптимізація процесу виготовлення ідентифікаційних документів та бланків суворої звітності неодмінно збільшить надходження до державного бюджету країни, у тому числі завдяки знищенню корупційних схем, що були раніше.

Степан Кубів також зазначив, що виробничі потужності ДП «Поліграфкомбінат «Україна» нададуть змогу розпочати виготовлення, оформлення та видачу біометричних закордонних паспортів згідно із графіком, тобто, з 1 січня 2015 р.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%