Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Уряд затвердив план заходів із подолання корупції

Середа, 02 липня 2014 16:32

А.Яценюк розповів про 10 кроків подолання корупції

Уряд України затвердить план невідкладних заходів із подолання корупції. «Це десять антикорупційних кроків українського Уряду», - повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Кабінету Міністрів у середу, 2 липня, пише прес-служба КМУ.

Кабінет Міністрів, за його словами, також розгляне і буде вносити до Парламенту проект закону щодо стратегії боротьби з корупцією до 2017 року: «Відновити економічне зростання в країні неможливо без того, щоби завдати реального, ефективного удару по основній перепоні на шляху до реформ – корупції».

Глава Уряду також зазначив, що з успіхом в реалізації антикорупційної стратегії безпосередньо пов’язана співпраця з Міжнародним валютним фондом та іншими фінансовими кредиторами.

Арсеній Яценюк підкреслив, що протягом останніх трьох місяців «багато зроблено у прийнятті законодавства, яке на декілька кроків навіть попереду сусідніх країн». У першу чергу, за його словами, це закони, пов’язані з переходом до другого етапу підготовки лібералізації візового режиму з ЄС, які пропонувалися Кабінетом міністрів і ухвалювалися Парламентом: «Є ґрунтовна юридична база для того, щоби боротися з корупцією».

Прем’єр-міністр від імені Уряду України звернувся до Верховної Ради підтримати відповідний проект закону, «щоби всі гілки влади і інститут Президента разом виконували те, чого вимагає народ України»: «А народ України вимагає справедливості: чесного і некорумпованого чиновника, суддю і прокурора, доступу до будь-якої публічної інформації, розкриття всіх даних як по доходах, так і витратах державних службовців, суддів, прокурорів, міліціонерів і членів їх сімей».

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%