Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Бухгалтери та аудитори відзначили професійне свято

Понеділок, 21 липня 2014 15:58

16 липня в кафе «Амадін» відбулось святкування «Дня бухгалтера»

Бухгалтери та аудитори 16 липня відсвяткували День бухгалтера і п’ятнадцяту річницю ухвалення Закону «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні». Представники облікової професії зібралися в ресторані «Амадін», щоб з колегами та однодумцями обговорити тонкощі виробничих питань, поділитися досягненнями та визначити плани на майбутнє, а також – почути компетентну думку запрошених на свято представників органів державної влади і громадських організації про перспективи розвитку професії. Свято організували професійні громадські організації, а саме: Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів, Українська асоціація сертифікованих бухгалтерів та аудиторів, Всеукраїнський бухгалтерський клуб «Баланс» та журнал «Незалежний АУДИТОР».

З вітальними словами до професійного співтовариства звернулася президент Академії фінансового управління, голова Методологічної ради з бухгалтерського обліку при Міністерстві фінансів України член-кореспондент НАНУ, доктор економічних наук, професор Тетяна Єфименко. Вона відзначила, що нині бухгалтери є активними учасниками управлінського процесу і це покладає на них додаткову відповідальність, наголосила на необхідності системного переходу до міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та фінансової звітності у зв’язку з процесами набуття Україною асоційованого членства в Європейському Союзі.

Учасників свята вітали президент Ради незалежних бухгалтерів та аудиторів Людмила Аксьонова, президент Української асоціації сертифікованих бухгалтерів і аудиторів Андрій Клімов, виконавчий директор Всеукраїнського бухгалтерського клубу «Баланс» Вікторія Чоларія, віце-президент Спілки аудиторів України Вікторія Лісіна, аудитор Марина Ткаченко – представник журналу «Незалежний АУДИТОР».

Начальник управління методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України Олег Канцуров підкреслив, що святкування Дня бухгалтера є чудовим приводом зібратися разом, відчути себе причетними до професії, а також обговорити проблемні питання, які непокоять бухгалтерську спільноту. Він побажав присутнім, щоб їхня професія ніколи не розчаровувала і збільшувало коло однодумців, а зміни в законодавстві ніколи не ставали перепоною в роботі та професійному зростанні. Олег Канцуров нагородив групу представників бухгалтерського співтовариства подяками відомства. Серед нагороджених – президент Групи компаній «СОВА» Володимир Іванков.

Окрім слів вдячності за свою непросту роботу бухгалтери та аудитори того вечора мали можливість повеселитися, взяти участь у різноманітних конкурсах та іграх, які тим чи іншим чином були пов’язані з професією, та отримати оригінальні призи від спонсорів та партнерів свята. Серед них – компанія «Інтелект-сервіс», яка є розробником програмного продукту «Медок», цифрове видавництво «МЦФЕР-Україна», мережа магазинів «Сkonto», журнал «Заработная плата» та інші.

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%