Задать вопрос специалисту

Приобрети журнал - получи консультацию экспертов

Вгору
Курс НБУ
 

Підсумки ІV Всеукраїнського рейтингу «ТОП-10 кращих кадровиків України»

Середа, 17 вересня 2014 12:24

Визначено переможців

11 вересня в Києві пройшла урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «ТОП-10 кращих кадровиків України-2014», який вже четвертий рік проводить журнал «Кадровик України» за підтримки Міністерства соціальної політики України, Державної інспекції України з питань праці, Всеукраїнської асоціації роботодавців, Київського міського центру зайнятості, порталу Rabota.ua. Цього року в рейтингу взяли участь понад 400 професіоналів з усіх регіонів України – керівники та спеціалісти кадрових служб і служб персоналу провідних українських компаній, юристи та бухгалтери, які за функціональними обов’язками беруть участь у вирішенні кадрових питань.

Для всіх учасників був організований безкоштовний кадровий семінар від одного з кращих лекторів країни — Тетяни Мойсеєнко, котра є постійним автором журналу «Кадровик України» та ведучою семінарів, які проводить видавництво «Професійні видання», а також майстер-класс від бізнес-тренера Алли Задніпровської.

Місця в рейтингу розподілилися відповідно до суми балів,  набраної учасниками за результатами тестового завдання і вирішення двох практичних кейсів. Правильні відповіді з докладним обґрунтуванням доступні для учасників на сайті рейтингу top10ku.com.ua, а кращі рішення кейсового завдання будуть опубліковані в наступних номерах журналу «Кадровик України».

ТОП-10 кращих кадровиків України - 2014:

Лідер рейтингу та переможець у номінації «Кращий кадровик України» – Фоміна Юлія Євгеніївна, начальник відділу кадрів ТОВ «Спецмехсервіс», м. Полтава. Отримала у подарунок почесний диплом, туристичну подорож на двох до Парижу, сертифікат номіналом 3000 грн, який дає можливість безкоштовно відвідати  HUMAN CAPITAL FORUM 2014 протягом двох днів, та особистий подарунок від генерального інтернет-партнера Rabota.ua.

2 місце – Трофіменко Олена Павлівна, менеджер з персоналу ТОВ «Ю.Сі.Ем.Ес. Груп Україна», м. Київ

3 місце – Руденко Катерина Миколаївна, провідний юрисконсульт Автопідприємства Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України, м. Київ

4 місце – Суменко Ірина Олександрівна, керівник департаменту з управління персоналом ТОВ «КУА «Глобус Ессет Менеджмент», м. Київ

5 місце – Каманова Оксана Володимирівна, старший інспектор з кадрів, Комунальне підприємство «Новомосковськтеплоенерго», м. Новомосковськ, Дніпропетровська обл.

6 місце – Тахтай Юлія Михайлівна, інспектор з кадрів управляючої компанії Групи компаній «ФОКСТРОТ», м. Київ

7 місце – Ніколаєнко Тетяна Дмитрівна, інспектор з кадрів ПрАТ «ЗАВОД ЕЛОКС», смт. Комсомольске, Харківська обл.

8 місце – Сліпченко Наталія Вікторівна, менеджер з персоналу та кадрових питань, ТОВ «Аудиторська фірма «Київська аудиторська група», м. Київ

9 місце – Лебедєва Ганна Олександрівна, заступник директора з кадрів ТОВ «Піраміда», м. Харків

10 місце – Стасіцька Надія Миколаївна, начальник відділу персоналу ТОВ «Підприємство «Авіс», м. Вінниця.

Усі переможці отримали почесні дипломи, приємні подарунки, сертифікати на професійні тренінги та запрошення на практичну конференцію «Нова реальність: 7 СИЛ живого бизнесу».

У спеціальній номінації «Вибір України», оголошеній організатором з метою привернути увагу широкої громадськості до професії кадровика як надзвичайно важливої, престижної і дуже складної, цього року перемогла Тахтай Юлія Михайлівна, інспектор з кадрів управляючої компанії Групи компаній «ФОКСТРОТ», м. Київ. Вона була нагороджена почесним дипломом та отримала подарунки від організатора та партнерів рейтингу – запрошення на безкоштовну участь у професійній конференції та Lifebook від Міжнародної Консалтингової Групи Алли Задніпровської  «Живе Діло», сертифікат на практичний семінар від консалтингової компанії ANSWER, сертифікат на безкоштовне відвідування професійного тренінгу від порталу Rabota.ua.

Урочиста церемонія нагородження завершилася святковим фуршетом, під час якого присутні змогли познайомитися, поспілкуватися, обмінятися контактами в невимушеній атмосфері.

Перемога у Всеукраїнському рейтингу «ТОП-10 кращих кадровиків України» – це не тільки престижна нагорода та можливість професійного розвитку, а й змога стати автором журналу «Кадровик України». Статті переможців рейтингу як практиків з великим досвідом роботи можна прочитати на сторінках видання. 

Что для Вас криптовалюта?

Виртуальные «фантики», крупная махинация вроде финансовой пирамиды - 42.3%
Новая эволюционная ступень финансовых отношений - 25.9%
Чем бы она не являлась, тема требует изучения и законодательного регулирования - 20.8%
Даже знать не хочу что это. Я – евро-долларовый консерватор - 6.2%
Очень выгодные вложения, я уже приобретаю и буду приобретать биткоины - 4.3%

29 августа вступила в силу законодательная норма о начислении штрафов-компенсаций за несвоевременную выплату алиментов (от 20 до 50%). Компенсации будут перечисляться детям

В нашей стране стоит сто раз продумать, прежде чем рожать детей - 33.3%
Лучше бы государство изобретало механизмы финансовой поддержки института семьи в условиях кризиса - 29.3%
Это не уменьшит числа разводов, но заставит отцов подходить к вопросу ответственно - 26.7%
Эта норма важна для сохранения «института отцовства». Поддерживаю - 9.3%